UŽASAN ZLOČIN KOD PRIJEDORA: Presudio “ljubavnicima” sekirom i nožem (INFO)

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Strašan zločin otkriven je juče u selu kraj Prijedora. Ubistvo se dogodilojuče oko 7 sati u mestu Srednji Jakupovići

ALIJA Hrustić (48) iz Kamičana, kod Prijedora, sam se prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem i sekirom usmrtio svoju suprugu Azru Hrustić (35) iz Prijedora.

Proteklih nekoliko meseci nije živeo zajedno, te Envera Halilagića (41) iz Bihaća kojeg je s njom zatekao – pišu portali u BiH. Ubistvo se dogodilo jučeoko 7 sati u mestu Srednji Jakupovići, u kojem je ubijena žena kraće vreme stanovala.

 

[adsenseyu1]

Identitet ubijenih i osumnjičenih potvrdio je portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.

– Uviđaj obavlja dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima PU Prijedor.

RODITELJI TRAŽE POMOĆ: Igrica „PLAVI KIT“ stigla i do obdaništa u Srbiji (INFO)

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mere, radnje i veštačenja radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog dela. Naložena je obdukcija beživotnih tela – kaže Đaković Vidović.

Osumnjičeni je uhapšen, a nakon završene kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo radi ispitivanja.

Kako ističu meštani, koji Aliju poznaju, reč je, inače, o mirnom muškarcu za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti.

Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.

(Dnevne.rs/Izvor:Novosti.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]