UŽAS U BATAJNICI: Čopor pasa napao majku i njenu bebu u kolicima (INFO)

kuče

Foto: Dnevne.rs/pixabay

U subotu je čopor pasa napao majku sa dvomesečnom bebom u kolicama u Batajnici.

Kako bi zaštitla bebu, majka Vesna Kekić, stala je između kolica sa detetom i pasa i boreći se protiv čopora jedna od životinja ju je ugrizla za nogu.

VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 18. do 25. juna 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

– Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izleteo čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama – izjavila je Vesna.

Vesna je pokušala da ostane mirna i da ne beži, jer poučena iskustvima, to bi lutalice još više razjarilo.

[adsenseyu1]

– Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu – opisuje Vesna događaj.

Nakon toga, psi su se razbežali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/roditelji-misle-da-su-stara-srpska-muslimanska-imena-koja-deca-u-srbiji-masovno-dobijaju

– U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkolenici. Posle svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne reši – poručuje ona.

Pošto je infektivna klinika dužna da obavesti “Veterinu Beograd” o svakom incidentu koji se desi zbog životinja, uskoro je Vesni zazvonio telefon, upravo iz ove službe.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

– Šokirali su me kada su mi rekli da traže od mene da se vratim tamo, među čoporom pasa prepoznam onog koji je mene ujeo kako bi ga oni odveli na ispitivanje da li ima besnilo, koje verovatno nema, i zatim ga odveli u karantin – zaključuje Vesna.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]