UPOZNALI SMO SE KAD JE ON IMAO 18, A JA 12 GODINA: Ovo je poslednji Jelenin intervju u kojem priča o ljubavi sa Zoranom (VIDEO)

pevacica

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Nismo se sreli neko vreme, ali smo otpočeli vezu kada je meni bilo 17 – rekla je ubijena pevačica

Ubijena pevačica Jelena Marjanović je u jednoj emisiji na Grand televiziji pričala o njenoj iZoranovoj ljubavi koja je bila ljubav na prvi pogled i trajala je 13 godina, o njihovim počecima, ćerkici Jani i karijeri.

[adsenseyu5]

– Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Ljuljala sam se na ljuljašci kada je on prošao pored mene i ja sam se tada zaljubila. Ali sam ja tada bila klinka i on mene nije primećivao – počela je Jelena svoju priču, pa nastavila:

NEVERICA, PORODICU ODALI MOBILNI TELEFONI? Lagali gde su bili za vreme ubistva! (INFO)

– Nismo se videli sve do moje 16 godine, a imala sam 17 kada smo stupili u vezu. Zabavljali smo se dugi niz godina, rešili da to krunišemo brakom, i kao šlag na tortu dobili jednu divnu devojčicu, koja je pola on, pola ja u jednom.

[adsenseyu1]

Ubijena pevačica je rekla da su Zoran i on bili kao nokat i prst, da je bio pored nje na nastupima, podržavao je u svemu.

Pogledajte ceo intervju:

(Telegraf.rs)