UBIJEN PRED SVADBU: Jedan udarac bio je dovoljan da usmrti mladića (INFO)

policajac

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U tuči u Belegišu u subotu rano ujutru stradao Goran Medić (28). Jedan udarac bio je dovoljan da usmrti mladića

DVADESETOSMOGODIŠNjI Goran Medić iz Surduka, smrtno je nastradao u tuči, u subotu oko 3 časa, u Belegišu, kada je na njega nasrnuo Lazar M. (25) iz Belegiša. Po nalogu nadležnog tužioca, Lazaru je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Prepirka, i neračišćeni računi odranije, ove dvojice mladića, doveli su do smrtnog ishoda i velike tragedije, ovih porodica. Sve je počelo u blizini jednog ugostiteljskog lokala, u Belegišu, gde su mladići započeli verbalni sukob, u subotu u ranim jutarnjim satima.

[adsenseyu5]

– Svađa je vodila u tom pravcu, da će jedan drugoga udariti. Drugar je stao između njih, kako bi se strasti smirile, a onda preko njega Lazar se zaleteo i udario Gorana, koji je odmah pao na beton. Oblila ga je krv… mislim da već tada više nije davao znake života – priseća se još uvek potresen, jedan od očevidaca ove tuče, dodajući da se ne seća da li je Lazar imao neki predmet u ruci, sa kojim ga je možda udario. Na lice mesta stigla je i Hitna pomoć, koja je pokušala da reanimira mladića, ali u Domu zdravlja Stara Pazova, konstatovali su smrt.

Za Medića, meštani Surduka imaju samo reči hvale. Kažu da je bio dobar dečko, vredan, radan i pošten.

– Za desetak dana trebalo je da pravi svadbu. Žena sa kojom trenutno živi, u petom mesecu je trudnoće. Ne znam šta da kažem… velika tuga – kaže, za Novosti, Milorad Jeremić, predsednik Saveta mesne zajednice u Surduku.

U Belegišu, za Lazara, meštani tvrde da je kavkadžija, i da je bio sklon tučama. Goran Medić biće sahranjen u nedelju u 14 časova na seoskom groblju u Surduku.

[adsenseyu1]

(S. KOSTIĆ /Novosti)