TUŽNO! MARKO NIKOLIĆ NA HEMOTERAPIJU IŠAO AUTOBUSOM GSP: Jednu scenu u prepunom vozilu su svi putnici zapamtili zauvek!

glumac

FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac, koji je preminuo 2.januara u 73.godini, mnogim delima pokazivao je da je ostajao skroman bez obzira na slavu koju je doživljavao.

On se kao sav normalan svet svakodnevno vozio gradskim prevozom, a i na onkologiju je, gde se lečio, išao je svakodnevno koristeći javni prevoz.

“Navikao sam na gradski prevoz, ja sam stara mušterija još od studentskih dana”, rekao je tada proslavljeni glumac, koji je i dok je išao na lečenje, koristio javni gradski prevoz.

“Išao sam stalno na onkologiju. Bože, hvala ti, sad idem samo jednom u šest meseci”, rekao je glumac.

Marko Nikolić ženio se tri puta, imao troje dece, a ono što je rekao o ćerki Mini, MNOGO JE OTKRILO O NJEMU

Ispričao je i da ga prepoznaju i da mu ustaju.

“Jednom sam ušao u pun autobus, kod Slavije, u stvari baš kad onkologije, jedva sam se ugurao na poslednju platformu. Tu je stajao jedan grmalj, okrenuo se i kada me je ugledao pitao: Da dižem ja nekog? Ajde bre majmuni”, ispričao je pred kamerama Ekskluziva na Prvoj TV.

Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član je Narodnog pozorišta od 1970. godine. Igrao je u pozorištu, filmu i na televiziji.

MARKU NIKOLIĆU NIJE BILO LAKO POSLEDNJIH MESECI: Prestao sam da pušim, pijem i jedem meso, a bio sam sladokusac

Televizijsku slavu je stekao glavnom ulogom u TV seriji “Bolji život” (1987, 1990. godine), zbog kojeg mu je i ostao nadimak Giga Moravac. Proslavio se i ulogom Karađorđa, u nekoliko TV drama i u seriji “Vuk Karadžić”.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)