TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE KOKIĆ: Otac nikada nije video unuke, evo i zbog čega

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Pevačica je ubrzo posle razvoda svojih roditelja prestala da komunicira s ocem Stevom, koji njene ćerke Ninu i Teu zna samo preko slika

Ana Kokić 17 godina ne razgovara sa ocem Stevom, koji je napustio nju, njenu sestru Maju i majku Branku kad je pevačica bila tinejdžerka.

Čak ni rođenje njenih ćerki Nine i Tee nije uspelo da popravi njen odnos sa ocem. Kako smo saznali, on devojčice nije ni upoznao. Viđao ih je samo na fotografijama, koje je dobijao od članova svoje porodice koji su u kontatku s njegovom ćerkom. Jedna od njih bila je i njegova majka, po kojoj je Ana dobila ime, a koja je prekjuče sahranjena na groblju Lešće.

 

[adsenseyu4]

Anin otac živi na Konjarniku. U tom beogradskom naselju, na jednoj pijaci, radila je Anina pokojna baka. Ekipa Kurira je juče razgovarala s njenim prijateljima s pijace i oni su za nju imali samo reči hvale. Kažu, znaju da je pevačica njena unuka, ali nikad je nisu videli.

Problemi s kockom

– Ana je bila u kontaktu s bakom do njene smrti. U njihovoj porodici su narušeni odnosi, Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima. Imao je njihove slike i stalno ih je pokazivao. Voleo bi on sigurno da se pomiri sa Anom, ali… Znam da je on pre imao problema s kockom, valjda su se zato i razišli – ispričala nam je prodavačica sa pijace koja je dugo poznavala Aninu baku.

Kokić

Foto: Printscreen/instagram

Kokićeva izbegava da govori o tome. Nama se juče nije javljala na telefon. Samo je jednom, na početku karijere, rekla da nije u dobrim odnosima sa ocem.

 

[adsenseyu1]

Vraćala očeve dugove

– Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali… Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže – ispričala je pevačica pre desetak godina i dodala da je u tom periodu morala dosta da radi kako bi pomogla majci i sestri.
– Mama je radila u državnoj firmi, mala plata, jedva smo sastavljali kraj s krajem. Dobila sam ponudu iz Austrije, koju sam prihvatila. Otišla sam trbuhom za kruhom i tamo četiri meseca pevala. Kad sam se vratila kući, rekla sam mami: „Sada mi je cilj da osvojim Beograd“ – rekla je Ana, koja je, kako smo saznali, deo honorara odvajala za očeve kockarske dugove.

(Dnevne.rs/Izvor:Ivan Ercegovčević,Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]