TUGA DO NEBA: “Otišao je moj kolega, prijatelj, drug”: Ovako se Milena Dravić oprostila od legendarnog Ljubiše Samardžića!

smoki

Foto: Printscreen

Ljubiša Samardžić preminuo je pre dva dana u 81. godini usled duge i teške bolesti.

Vest o glumčevoj smrti pogodila je glumicu Milenu Dravić, koja imala priliku da nekoliko puta glumi sa čuvenim Smokijem.

Milena je za Kurir priznala da joj je veoma teško i da ju je Ljubišina smrt veoma potresla.

[adsenseyu5]

Mnogo me je pogodila vest o Ljubišinoj smrti. Otišao je moj kolega, prijatelj, moj drug. S Ljubišom sam počela svoju karijeru.

Sećam se kad nam je reditelj Branko Bauer dodelio uloge Mihajla i Malene u “Prekobrojnoj”. To je bio pravi pogodak i za nas dvoje i za kinematografiju.

INTERNET SE USIJAO: Ceca se skockala za svadbu, pa objavila snimak sa ćerkom Anastasijom (VIDEO)

Postali smo najpopularniji filmski par u Jugoslaviji. Svi su nas tražili da snimamo i mi smo prihvatali i u tome uzivali. Nizale su se uloge i različiti filmovi. Bila je to divna i uspešna saradnja i druženje. Nakon toga putevi nam se razilaze.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 10. do 17. septembra 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

Ja odlazim na televiziju i snimam “Obraz uz obraz”, Ljubiša ide svojim putem i snima filmove po Jugoslaviji. Imao je talenat da bude i odličan producent i reditelj. O svemu je brinuo. Vrhunski profesionalac. Mnogo mi je žao njegove supruge i unuka. Strašan gubitak – rekla je Milena.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]