TRPELA UŽASNE BOLOVE ZBOG MALIH BOGINJA: Snežana ima poruku za sve “mozgove” koji su protiv vakcina (FOTO)

ispovest

Foto: Facebook/ Snezana Pantovic

U Srbiji je skoro 4.000 obolelih od malih boginja, na stotine pacijenata bili su u bolnici zbog teških komplikacija što je moglo da bude sprečeno da nije bilo širenja dezinformacija o štetnosti MMR vakcine. Snežana Pantović je hrabra žena koja je junački preležala ovu bolest, a na svom Fejbuku je detaljno opisala u kakvom je stanju bila.

Prenosimo vam Snežanin status u celosti:

– Volela bih da svi oni heroji novomoderne evropske Srbije, koji nisu vakcinisali svoju decu, samo jedan jedini dan dožive, bez posledica, šta to to znači oboleti od teške i mračne bolesti zvane “male boginje” ili Morbilli.

Sedam dana temperature koja ne može da se skine ispod 38,7 i ide do 39,4. Strašno levitiranje između jave i košmarnih snova, neka čudna, višesatna preznojavanja, nemanje snage da se bilo šta stavi u usta, ogromne afte na jeziku, olovni ukus, nemogućnost gutanja, bespomoćnost.

Užasni, neizdrživi bolovi u mišićima i kostima. Strašna bol u očima i to takva da sam mislila da će mi oči ispasti iz glave. Mračni košmari, veoma otežano disanje.

Mislim da sam išla tankom ivicom i da sam gledala kako bolest muči dušu pre odlaska na onaj svet.Strašno sam bila uplašena, a to nisam smela da pokažem zbog deteta! Inače, zdrava sam kao dren i bolest će proći bez posledica.

A već je umrlo 11 ljudi: imali su 21, 32,42 godine. Dete od dve godine zauvek će ostati biljka posle ove bolesti, dve osobe su dobile zapaljenje mozga, njih više od 400 upalu pluća. U Nišu je umro dvogodišnji Jakov od komplikacija i verujem da su njegovi roditelji ozbiljno zažalili, jer namerno nisu želeli da vakcinišu svoje dete.

PRITVOR MAJCI I ĆERKI: Pop Jordo OCINKARIO POŽEŠKE DILERKE, Svetlanin muž mislio da joj novac stiže od ljubavnika (FOTO)

Dvadesetjednogodišnja trudnica je takođe umrla, zaposlena u Institutu za reumatologiju. Četvorogodišnje dete iz Vranjske banje. U Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije u Beogradu, morbilama je zaraženo 15 zaposlenih: lekari, medicinski tehničari i čistačice.

Možda bi bili živi ovih 11 mladih i dece da su neki roditelji bili savesni prema sopstvenoj deci zaštitivši ih od teške bolesti vakcinom.

Čime bi bili odgovorni i prema kolektivnom imunitetu sopstvenog naroda, a posebno prema ljudima čije je zdravlje načeto, a onda su ih male boginje odvele zauvek u svet tame.

Apsolutno je nedozvoljeno da neko umre od bolesti za koju postoji vakcina! I to bolest 19. veka. Alo, mozgovi!

Prošle godine u Nišu je vakcinisano 40%, u Beogradu 50% dece. Sledeći korak mora da preduzme država.

ODUŠEVIĆE VAS ‘MOZAIK TEHNIKA’ : Prelepa tehnika farbanja ne može da vam ne uspe! (KORAK PO KORAK)

Kada je moje dete bilo malo, živela sam u Beču, u Austriji. Ukoliko u zakazani termin ne odvedete bebu na vakcinaciju, sutradan vam dolazi na vrata socijalna služba sa policijom, uzimaju bebu i nose na vakcinaciju, a vi plaćate strašne kazne. Eto rešenja! – napisala je Snežana na svom Fejsbuku.

HOROR U SKIJAŠKOM ODMARALIŠTU: Žičara počela da ‘divlja’, vrtela se unazad maksimalnom brzinom i bacala ljude na sve strane (VIDEO)

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)

2 Comments on "TRPELA UŽASNE BOLOVE ZBOG MALIH BOGINJA: Snežana ima poruku za sve “mozgove” koji su protiv vakcina (FOTO)"

 1. Fake news!
  -Во Австрија вакцинирањето е незадолжително.
  -Зошто Снежана ти се разболела од сипаници? Не си вакцинирана?
  -Истите симптоми на болеста ги има и обичен грип.

  Не ширете лажни вести и паника

 2. Marina Medvedeva | 18. March 2018. at 17:20 |

  Slažem se se sa Igorom.
  Zašto se nisi ti vakcinisala? Otkud ti ideja da si dobila od nevakcinisanog deteta a ne od odrasle osobe, možda zdravstvenog radnika?

Comments are closed.