TRAGEDIJA KOJA SE NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Navršava se deset godina od smrti UČESNIKA RIJALITIJA “VELIKI BRAT”

Foto:screenshot

Foto:screenshot

Za mesec dana, 29. decembra, navršiće se 10 godina od tragične smrti troje ukućana rijaliti programa “Veliki brat” – Zorice Lazić, Stevana Zečevića Zeke i Elmira Kuduzovića. Vest o njihovoj smrti 29. decembra ujutru šokirala je i rastužila celu Srbiju, ali i region. Bili su mladi, i želeli su da postanu poznati, ali sudbina je za njih imala drugi plan…

Tog decembra kao bomba Srbijom je odjeknula vest da su Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala “Velikog brata”, poginuli oko ponoći u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac – Šabac, kod mesta Ušće.

[adsenseyu4]

Do nesreće je došlo kada su bivši učesnici popularnog rijalitija krenuli u Loznicu gde je trebalo da se pojave na nekoj žurci. Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili, takođe, bivši takmičari “Velikog brata”, Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

Po Elmira, Stevana i Zoricu došao je mladić Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima. Sarić je jedini preživeo tu kobnu noć…

Elmir je vozio veoma brzo i odvojio se od drugog automobila, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i rekla im da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara i prevrnuvši se na krov završilo u ledenoj reci.

Njihovi prijatelji u drugom automobilu prešli su još desetak kilometara, bilo im je čudno što ih više ne vide i što se niko ne javlja na mobili. A onda ih je na telefon pozvao Sarić i rekao im da se vrate…

Okrenuli su kola i nakon desetak kilometara videli automobil svojih prijatelja u reci i preživelog mladića kako leži na obali.

– U pomoć! Ljudi se dave u kolima, vikao je mladić koji je trčao prema meni – ispričao je dan nakon nesreće za “Blic” Nikola Negran, portir firme koja se nalazila u blizini mesta nesreće.

Dao sam mu ćebe i telefon koji je tražio da bi pozvao neku Tanju. On joj je rekao da se vrate – priča Negran.

[adsenseyu1]

Policija i vatrogasci su više od sva sata vadili vozilo i tela stradalih iz reke.

– Ne znam šta se dešava… izvlače ih iz vode – kroz suze i grcaje je pokušavala da izgovori Jelena Žeželj.

Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Vidno potreseni Danilo, Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvest.

Produkcijska kuća “Emotion” tada je prekinula emitovanje “Velikog brata” i “Veliki Brat” je 2006. godine završen pre vremena zbog tragedije.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:M.K.,Blic.rs)

[adsenseyu2]