“TO DETE JE ŽIVELO I JELO U MOJOJ KUĆI”: Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o Luni Đogani i Anastasiji (FOTO)

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici “Zadruge” Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija.

Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te da ne zna da li se zadrugarka u međuvremenu promenila.

– Devojku (Lunu) nisam videla sigurno 5 godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv.

View this post on Instagram

🦄 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem.To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući- rekla je Svetlana za “Svet”.

“OVO JE ZA MENE JAKO POSEBNA PESMA”: Kija Kockar pustila glas i otpevala veliki svetski hit (VIDEO)

Takođe, zvezda je dodala da između Anastasije i Lune nije bilo svađa niti problema, već da su samo krenule različitim životnim putevima. – Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega – dodala je Ceca za pomenuti magazin

     

(Dnevne.rs /Izvor:  A.Ž. , A. Č., Blic)