TIHA PATNJA MNOGIM MUŠKARCIMA: Bila je najlepša žena Jugoslavije, a onda joj je zbog ljubavi život postao pakao i pala je u depresiju! (VIDEO) (FOTO)

lepotica

Foto: jutjub

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti

Dok su je drugi posmatrali kao samo još jedan trofej koji treba da osvoje, jedan od njih je bio i perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo svojoj zemlji zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima. Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu.

lepotica

Foto: Fejsbuk

Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode.

Misice, glumice, pevačice… O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmeha.

Sve je ipak kulminiralo kada je Igor bacio oko na jednu od tadašnjih najpopularnijih pevačica. Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt “Luftika”, Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom. Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja

. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu. Ona je danas uvažena slikarka, a sve ove godine nisu naškodile njenoj lepoti.

(Dnevne.rs /Izvor: N.M. Blic)