TEŽA KAZNA I OD ZATVORA: Zoranu Marjanoviću oduzeli STARATELJSTVO nad ćerkom Janom

ćerka

Foto: telegraf.rs

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanoviću (39) starateljstvo nad  šestogodišnjom ćerkom.

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

–  O ćerki ubijene Jelene Marjanović i njenog muža Zorana, koji se sumnjiči da ju je ubio, do daljeg će brinuti radnici Centra za socijalni rad.

[adsenseyu5]

-Ona će zasad živeti sa Milošem, ali ako se desi da i on završi iza rešetaka, mala Jana će automatski biti odvedena iz kuće Marjanovića. U tom slučaju, ona više ne bi mogla da živi u kući s babom Zoricom i dedom Vladimirom – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

BRUKA U HRVATSKOJ – PREDSEDNICA PONIŽENA U RUSIJI: Čekala Putina 45. minuta, zbog Kolindinog poređenja sa Srbijom Hrvati pobesneli!

Zbog ovog ubistva 15. septembra je uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

ALARMANTNO! ZAŠTITITE SVOJE DETE I SEBE: Prepoznajte da li je meso puno hormona i antibiotika, evo i kako!

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "TEŽA KAZNA I OD ZATVORA: Zoranu Marjanoviću oduzeli STARATELJSTVO nad ćerkom Janom"

  1. Šta RDI OD OVE PORODICe TAJKUN, prvo morate dokazati da su baba i djeda učestvovali u zločinu , pa tek onda oduzeti dijete. zašto niko ne smije da pozove tajkuna da da izjavu, da ide na poligraf itd. brzo ćete obrisati kom.

Comments are closed.