TEŠKE REČI: Oglasio se otac Filipa Kapisode o smrti Ksenije Pajčin

pevačica

Foto: Printscreen/youtube

Otac Filipa Kapisode, Mirko, spreman je da se sastane sa porodicom Ksenije Pajčin. Pre nekog vremena je odlučio da konačno otvori dušu. 

On i dalje prati medije o tragediji koja se desila pre šest godina u stanu na Voždovcu, a izjava pevačicinog rođaka ga je dotukla.

– Moram da vas zamolim da me razumete. Nemam snage da pričam, voleo bih da me poštedite – rekao je za Kurir Mirko Kapisoda sa knedlom u grlu.

[adsenseyu5]

Želeo je tada da prekine vezu, ali je ipak smogao snage da nastavi razgovor.

– Veoma mi je teško. Sve znam. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, kao i on. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto… Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu – rekao je Filipov otac, inače bivši reli vozač iz Cetinja.

PREBILI BAGERISTU, PA ŽESTOKO ZAŽALILI (VIDEO)

– Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da je meni tako nešto učinjeno. To je i moj bol. Ne želim nikog da povredim – ponovio je Mirko za “Kurir”.

– Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Nikod od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu – je izjava ujaka nastradale pevačice Ksenije Pajčin o kojoj se govori u tekstu.

TEŠKO POVREĐENI NAVIJAČ PARTIZANA JE UNAKAŽEN: Izbijeni mu svi zubi, otkinuti nos i uvo (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.rs/izvor:Kurir)

[adsenseyu2]