TEŠKA TRAGEDIJA ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Andrijana se živa zapalila kraj puta u Borči nakon RASKIDA SA DEVOJKOM! (INFO)

samoubica

Foto: Facebook / Tihana Stekovic / screenshot

Kako saznajemo, nesrećna devojka se, navodno, polila benzinom, a potom zapalila na njivi u Borči, nedaleko od Zrenjaninskog puta

Andrijana Petrović, čije je spaljeno telo pronađeno juče na njivi u Borči, spalila se živa zbog ljubavnih problema!

Navodno, kap koja je prelila čašu bio je raskid koji se odigrao 17. septembra, dana kada je njen nestanak i prijavljen.

[adsenseyu5]

Već oko osam sati ujutru da je Andrijana nestala objavili su njeni prijatelji na Fejsbuku.

Kako pričaju Andrijanini poznanici, devojka s kojom je bila u vezi ostavila ju je posle četiri meseca ljubavi, a njih dve su se družile godinama.

TUGA i BOL: I nebo plakalo na SAHRANI TROJE DECE izgorelih u požaru

Međutim, ovo nije prvi put da je Andrijana pokušala samoubistvo – prvi put je pokušala da se ubije iz istih razloga pre mesec dana.

– Njih dve su se nakon toga pomirile, a ubrzo zatim počele su da žive zajedno u iznajmljenom stanu u Borči – kaže poznanik ove dve devojke.

Međutim, njihova idila prekinuta je 17. septembra, kada su se ozbiljno posvađale, a Andrijanina devojka zatražila je da se odseli od nje.

Prema rečima njihovih poznanika, Andrijana je počela ponovo da preti da će se ubiti, međutim ni to nije zaustavilo raskid. Napustila je dom svoje devojke i više se nikome nije javila.

Dan kasnije, kako saznajemo, policiju je alarmirala njena zabrinuta majka. Takođe, u potragu za Andrijanom uključila se i njena devojka, koja je na Fejsbuku objavila da se javi svako ko išta zna o njoj.

[adsenseyu1]

Da ne veruje da će se Andrijana ubiti zbog nje moglo se videti i u komentarima gde je pisala „kako se nada da je to samo bezobrazluk“, kao „da je voli i čeka“.

Međutim, zle slutnje su se obistinile, a Andrijanino telo pronađeno je juče ujutru u njivi svega kilometar od kuće gde je živela sa devojkom

Novinari „Blica“ pokušali su da stupe u kontakt sa Andrijaninom bivšom devojkom, međutim ona nije želela ni sa kim da razgovara.

Nedaleko od mesta gde je Andrijanino zapaljeno telo pronađeno, juče su vladali šok i neverica. Niko nije mogao da poveruje da se na nekoliko metara od prvih kuća devojka ubila polivši se benzinom.

 

Vrisku i jaukanje niko nije čuo!

Stevo Lalić, čija kuća gleda na njivu gde je Andrijanino telo pronađeno, sumnja da se devojka sama ubila jer niko ništa nije čuo.

– To je nemoguće, to je neko drugi morao uraditi, neko ko ju je prvo onesvestio. I da poliješ jedan prst benzinom i zapališ, pa ne možeš trpeti. Da se polila sama moralo je biti vriske, jaukanja, spasavanja, i to bi se čulo, a mi nismo ništa čuli, niti smo videli ikakav dim – šokiran je naš sagovornik.

Kako navodi muškarac koji živi svega nekoliko metara od njive gde je pronađeno zapaljeno telo Andrijane Petrović, ovo pusto mesto često je ranije bilo stecište mladih, problematičnih grupa.

Pogotovo što je od Zrenjaninskog puta bilo odvojeno tek desetak metara, pa je bilo dobro za skrivanje.

– Gore uz put telo jedne narkomanke pronađeno je tek nakon tri meseca – navodi on.

[adsenseyu5]

 

Bila je ponosna na svoju ljubav

Kolege preminule Andrijane pričaju da je jako brzo svima prirasla za srce.

– Bila je jako ponosna na svoju ljubav i vezu s tom devojkom. Uvek je bila pričljiva, komunikativna i veoma brzo se zbližila sa svima.

Svoju vezu i opredeljenost je uvek naglašavala. Umela je da bude i čudnjikava i ćutljiva – priča gazdarica ovog lokala.

BRUKA I SRAMOTA: Pravoslavni sveštenik nije hteo da sahrani troje dece koja su stradala u požaru, odbio jer nisu krštena!

(Dnevne.rs /Izvor: M.Brkić , B. Bogoav, Blic)

[adsenseyu4]