TELOHRANITELJ VOJISLAVA ŠEŠELJA ME NAPAO: Čanak tvrdi da mu je lider radikala napravio sačekušu

radikali

Foto: Fonet

Pošto sam mu biranim rečima uzvratio, napao me je njegov telohranitelj što je sprečio kolega (Muamer) Zukorlić, koji se nalazio tu prisutan, i pomogao mi da izađem iz te televizije – tvrdi Čanak

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), Nenad Čanak, kaže da mu je Vojislav Šešelj pretio da će mu naneti fizičke povrede ukoliko dođe u Skupštinu Srbije, a telohranitelj lidera radikala ga napao.

Čanak je novinarima u parlamentu rekao da se to dogodilo jutros na Televiziji Hepi gde je gostovao, a gde ga je potom, kaže, dočekao Šešelj sa telohraniteljima i počeo da ga vređa najgrubljim uvredama i pretnjama.

– Pošto sam mu biranim rečima uzvratio, napao me je njegov telohranitelj što je sprečio kolega (Muamer) Zukorlić, koji se nalazio tu prisutan, i pomogao mi da izađem iz te televizije – tvrdi Čanak.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Rešenje neće biti bezbolno za Srbe

Kako je ispričao, da je Šešelj, za kojeg je rekao da je “osuđeni ratni zločinac i zlikovac Šešelj dr Vojislav koji je sticajem nesrećim okolnosti poslanik u parlamentu”, ponovo počeo da dovlači batinaše da plaše ljude i da prete.

– Mene su, eto, fizički napali. Zahtevam od MUP-a da privede njegovo takozvano obezbeđenje, da se počinioci identikifuju, a Šešelj dr Vojislav da bude izložen primeni zakona kojim mu se oduzima mandat poslanika da bi mogao da odgovara za uvrede i pretnje upućene ne samo meni nego i nizu drugih kolega – rekao je Čanak.

nenad

Foto: Tanjug

On je poručio da će ukoliko MUP i drugi pravosudni organi to ne urade “biti prinuđeni da se branimo kao što smo to činili 90-tih što nikome nije u interesu”

Amerika gura tzv. Kosovo u NAJVAŽNIJU SVETSKU ORGANIZACIJU: Srbija ima KECA U RUKAVU zbog kog će to biti NEMOGUĆE

– Ili će država raditi svoj posao, ili ćemo mi morati da radimo posao umesto nje – rekao je Čanak.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)