TELO KRISTINE KAPLANOVIĆ U BELOM KOVČEGU STIGLO KUĆI: Vrisak i jauci rodbine ODJEKIVALI selom

devojka

Foto: Facebook/Printscreen/Kristina Kaplanović

Lekari KBC Srbije četiri dana borili su se za Kristinin život. Povrede koje joj je naneo pljačkaš pucnjem iz pištolja, nažalost, bile su takve da joj spasa nije bilo

Kristina Kaplanović (19), koju je prošlog četvrtka smrtno ranio pljačkaš na pumpi u Velikom Mokrom Lugu, na kojoj je radila, ispraćena je jutros na poslednje putovanje do roditeljske kuće u Vilovima kod Nove Varoši. Telo devojke u belom kovčegu iz kapele KBC u Beogradu preuzeli su rođaci, pišu Večernje novosti.

U mukloj tišini uz kovčeg su položeni venci i cveće Kristininih kolega, prijatelja i zavičajnih novovaroških drugova. Njeni roditelji i baka, iscrpljeni iščekivanjem i nadom da će njihovo lepo dete dobiti bitku života, popadali su od bola, kada je malena povorka stigla iz Beograda.

Vrisak Kristininih sestara koje su izgubile oslonac i radost Tininog osmeha, prolamao se celim selom, u žalosti od prve vesti da nade više nema.

– Nas ništa ne pitajte, ne tražite da govorimo, pitajte druge: kada će ubica biti uhapšen – ogorčeni su rođaci ubijene devojke.

TRAŽILI GA BIA, CIA, MI6, A ON SE VESELIO U GUČI: Pogledajte dosad NEVIĐENU fotografiju, Ratko Mladić s društvom uživa dok ceo svet traga za njim!

Pogrebno vozilo sa belim kovčegom i automobil iza, prepun cveća, kao u nekom filmu užasa, jedva su se pokrenuli ispred kapele.

– Neka je, neka je još malo u gradu u kome je imala mnoge planove – čulo se iz povorke.

A kada je krenula, ispratili su je rečima:

– Putuj u snu lepi cvete, sanjaj lepši život.

[adsenseyu4]

Kristinine sestre od tetke Todora i Olga Kupunović stegle su srce da nam ipak ispričaju kako je Kristina došla u Beograd da posle srednje tehničke škole ovde nastavi studije.

– Živela je s nama, živele smo s njom. Želela je da radi i zaposlila se na toj prokletoj pumpi. Da obezbedi školarinu za višu ekonomsku školu. Nije htela da bude teret roditeljima, ocu, teško bolesnom. A maštala je da pomogne sestrama jednog dana. Čudo koliko su bili vezani, ona, njih dvoje, baka i njene dve mlađe sestre.

Todora i Olga pričaju da nije bilo dana da se ne javi roditeljima. Pita, kako se oni, tamo, u Vilovima bore, šta im nedostaje.

– Taj razgovor uvek je završavala porukom sestrama: ne brinite, imate mene, i ja imam vas. Radost je unosila među njih, među sve. Umela je da oživi snove. Govorila: samo da proleti ovaj maj, u junu upisujem studije. Žalost je naša neopisiva. Neopisiva da tako svirepo bude prekinut život devojke koja nikad o smrti nije govorila. U njenom toplom, otvorenom srcu bilo je mesta za svačiju sudbinu. Energija kojom je zračila pokretala je i druge. I, uspela bi, sigurne smo da svoje snove oživi. Zato je naša žalost nemerljiva.

DIRLJIVA PORUKA devojke (18) koja je preživela pad sa Brankovog mosta za SVOG SPASIOCA

Kristina Kaplanović biće sahranjena u četvrtak na groblju u Vilovima.

Lekari KBC Srbije četiri dana borili su se za Kristinin život. Povrede koje joj je naneo pljačkaš pucnjem iz pištolja, nažalost, bile su takve da spasa nije bilo. Preminula je u utorak u beogradskom Urgentnom centru.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]