TANJA BOŠKOVIĆ ISKRENO: Evo na koju je koleginicu NAJVIŠE LJUBOMORNA čitavog života

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Glumica Tanja Bošković otkrila je da je veoma ljubomorna na svoje koleginice.

“Kad kod vidim dobru predstavu, ja pomislim ih što ja nisam deo toga. Ljubomorna sam bila na Daru Đokić kad je dobila da igra Mariju Sjuart, ljubomorna sam bila na Svetlanu Bojković i sećam se da je tad igrala Noru, a ja pomislila što ta baba, a ona je tada imama 27 godina, a ja 20, igra nju, a ne ja.

Ljubomorna sam i na Miru Banjac, na sve njene uloge. Đurićin što ne igram njenu ulogu, a ona moju”, iskreno je rekla Tanja, ne misleći na pravu ljubomoru i zavist.

“Bogu se molim i ništa mi ne pada napamet pred izlazak pred premijeru”, otkrila je Tanja i mladim glumicama poželela sreću, mir i strpljenje.

Neverica u porodici i komšiluku stradalog dečaka: Očevici nemi od horora! “Video sam ono što nije trebalo da vidim” (FOTO)

Tanja se prisetila i da je mnogo plakala zbog nepravde.

“Plakala sam veoma često, nepravde su me bolele, a bolela sam i samu sebe.

Žao mi je bilo što nisam dala više, što nisam bila bolja prema ljudima.Vredi se pokajati, a kajati je glupo.

Pokajem se mnogo i duboko. Trebalo bi da plačem dan i noć do kraja života i ne bi bilo dovoljno da okajem sve grehe.

A sa druge strane, verujte mi, da sam mogla drugačije, ja bih, ali nisam mogla. Za to mi je falilo pameti. I mislim na svete ljude kojima je Bog dao da malo greše a mnogo se kaju.

Zato se njima molimo, a ja nisam to”, rekla je Boškovićeva u emisiji “Ja to tako”. Tanja je na kraju rekla da je za ženu veoma važno da ima mozga, a za muškarca to nije bitno.

HOROSKOP ZA SUTRA (2. mart 2018.): Merkur u trigonu sa Jupiterom, aspekt, koji donosi dan idealan za edukaciju, istraživanje i introspekciju (ASTROLOGIJA)

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)