TAJNA NOVOG IZGLEDA ZORANE MIHAJLOVIĆ: Skinula 18 kilograma za nekoliko meseci, otkrivamo kako se stesala

minsitarka

Foto: Tanjug Sava Radovanovic, Kurir

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović je posebnim režimom ishrane i vežbama skinula čak 18 kilograma za samo nekoliko meseci.

Potpredsednica Vlade  je poslednjih godina koristila dijetu s voćnim sokovima, a za najnoviju liniju Mihajlovićeve najzaslužnija je poznata nutricionistkinja koja joj prepisala potpuno drugačiji način pripreme hrane.

– Glavna stvar u novom režimu ishrane je pridržavanje okvirnog vremena za obroke. Za to mora da pronađe vreme bez obzira na obaveze. Hrana je uglavnom kombinacija svežeg povrća i bez termičke obrade. Porcije nisu male, a hrana je toliko ukusna da neki njeni saradnici jedva čekaju da Zorani stigne ručak, koji ona često podeli. Po podne su tu meso, riba, zeleno povrće i salata – kaže jedan od saradnika Zorane Mihajlović.

TUGA DO NEBA! NESTALA STUDENTKINJA KATARINA NAĐENA MRTVA: Sletela sa puta u provaliju, nije joj bilo spasa (FOTO)

Mihajlovićeva se pridržava ovog režima ishrane i tokom putovanja po Srbiji.

– Ponese od kuće ručak u kutijicama i često ruča u kolima ili gde god se zadesi oko podneva, kada je vreme za obrok – dodaje naš sagovornik.

Ipak, bez vežbi i fizičke aktivnosti ne bi bilo rezultata.

– Vežba najmanje pet puta nedeljno, i to pilates i uz aparat za elektrostimulaciju mišića. Često mora do kasno da ostane na poslu, ali joj nije teško da i oko 22 sata ode na trening – navodi naš sagovornik.

Mihajlovićeva nije želela za Kurir da otkrije sve tajne načina ishrane i vežbi, ali kaže da je vrlo zadovoljna i da joj prijaju komplimenti koje dobija na račun svog izgleda.

JEZIVA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Od siline udarca auto se PREPOLOVIO, poginuo muškarac (INFO)

– Volim da se dobro osećam i da lepo izgledam, a imam dovoljno godina da moram da vodim računa o sebi i svom zdravlju. Ako hoću da na svom poslu dam najviše i da vodim računa o svojoj porodici, onda moram da budem u dobroj formi i da između svih obaveza pronađem vreme za sebe i svoje zdravlje – kaže Mihajlovićeva.

   

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, B. Bojić)