SVI SU GLEDALI U ČEDINU ŽENU I U ODELO PREMIJERA! Ovako su se srpski lideri DOTERALI za GLASANJE (FOTO)

politika

Foto: Tanjug Sava Radovanović/Zoran Žestić

Modna kreatorka Đina Dončić komentarisala je odevne kombinacije naših političara i njihovih pratnji tokom izbornog dana, evo ko je bio najbolje obučen

Srpski političari su juče bili fokusirani na izborne rezultate, pa im je izgled bio u drugom planu. Ipak, modnim znalcima nije promakao stajling domaćih političara i njihovih pratnji tokom izbornog dana.

Modna kreatorka Đina Dončić za “Alo!” komentarisala je odevne kombinacije naših političara i njihovih pratnji tokom jučerašnjeg dana. Premijer Aleksandar Vučić je i juče vodio računa o svom izgledu, pa je na biračko mesto došao obučen u farmerice i sako, u pratnji ćerke Milice.

– Kao i uvek, premijer je odlično obučen – kaže kreatorka, ističući da je i stajling njegove ćerke takođe očekivan, jer se obukla moderno, u skladu sa svojim godinama.

[adsenseyu1]

I lider LDP-a Čedomir Jovanović i njegova supruga su se na izbornom mestu pojavili dobro stilizovani i usklađeni, kao što to uglavnom čine za sve javne događaje.

OTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

– Jovanović je obučen potpuno u trendu. Kao i uvek, i oni i supruga su jako elegantni i besprekorno odeveni – kaže kreatorka Dončić, koja je pohvalila i usklađenost bračnog para Dačić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

– Dačić je dobro obučen, elegantno. On i supruga su stilski usklađeni i prikladno obučeni za ovu priliku– istakla je kreatorka i pohvalila mantil gospođe Dačić.

[adsenseyu1]

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović svoju građansku dužnost je ispunio u pratnji svoje supruge, ali za ovu priliku oni nisu uskladili svoje odevne kombinacije.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

– Bračni par Stefanović je dobro obučen, iako svako za sebe. Gospođa Stefanović je elegantno obučena, a ministar kežual – komentariše kreatorka Dončić.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Nekadašnji predsednik Srbije i aktuelni lider SDS-a Boris Tadić nije baš opravdao očekivanja, bar što se garderobe tiče:

– Njegova odevna kombinacija je staromodna, on bi trebao da povrati svoj stari sjaj.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)