“SVI SMO SE BOJALI ČUDNIH MARJANOVIĆA”: Prijateljica otkrila jezive stvari iz života ubijene Jelene Krsmanović

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

„Čak dva meseca posle Jecine smrti, njena majka Zorica molila je Marjanoviće da joj vrate papire od sopstvene kuće”, kaže za „Blic” bliska prijateljica ubijene pevačice iz Borče, Jelene Krsmanović (33).

Kako priča naša sagovornica, koja je upoznata sa dešavanjima u životu pokojne Jelene i njene porodice, Marjanovića su se svi bojali.

[adsenseyu5]

– Njihove komšije, koje ja baš dobro poznajem, govorile su posle Jecine smrti da su se jako bojali Marjanovića. Čak su govorili da se ne ponašaju prirodno. Na primer, oni napune bazen i izlaze da se kupaju od ponoći do dva tri sata ujutro. Oni žive totalno drugačiji život. Žive noću, dok danju spavaju. Zbog toga, su ljudi izbegavali da daju bilo kakve izjave, iskaze, jer su imali strah od njih – priča Jelenina prijateljica.

Kako objašnjava, čitava porodica Marjanović ni sa kim nije imala nikakve kontakte.

UBISTVO ISPLANIRANO DO NAJSITNIJIH DETALJA: Zoran Marjanović šetao nasipom u tuđim cipelama!?

– Oni su živeli unutar svoje zajednice, držali se među sobom. Imali su nekoliko svojih prijatelja – poput kuma i ostalih. Jelena stvarno nije mogla da bude sa nama u kontaktu. Ja sam je videla dva dana pred smrt, baš kada je izašla iz kuće svoje pokojne majke. Htela sam da razgovaramo, jer sam brinula za nju zbog problema koje je imala kod Marjanovića i jer sam čula da planiraju da prodaju Zoričinu kuću kada ona umre.

-Htela sam da joj kažem da to ne dozvoli kako bi imala gde sa se skloni ako nastanu još veći problemi sa Zoranom i njegovom porodicom, međutim, nisam uspela. Kao po običaju, žurila je kući – priča naša sagovornica.

[adsenseyu1]

Papiri od kuće Jelenine majke, kako kaže, sve vreme su bili kod Jelene, a nakon njene smrti ostali su u kući Marjanovića.

– Dva meseca po Jecinoj smrti, svi smo apelovali da se papiri vrate Zorici. Zorica nije htela da se svađa, ali njene sestre i svi mi prijatelji tražili smo da joj vrate papire. Navodno, papiri su ostali kod njih jer je kuma Vera advokat, pa je ona navodno nešto završavala oko kuće. Tek posle dva meseca, posle našeg dosađivanja, tek tada su joj vratili papire – navodi ona.

NE IGNORIŠITE OVE SIMPTOME: Prvi znaci KANCERA debelog creva

Viši sud odbio advokate, Zoran ostaje u pritvoru

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu advokata Zorana Marjanovića na pritvor u kom se njihov klijent nalazi 16. septembra ove godine. Kako je saopšteno iz Višeg suda, krivično vanraspravno veće ove institucije u četvrtak je odbilo kao neosnovane žalbe Marjanovićevih branilaca, pa će prvoosumnjičeni za ubistvo Jelene Krsmanović ostati u beogradskom CZ. Sud je, takođe, odbio i žalbu Višeg javnog tužilaštva, koja se takođe odnosila na određivanje pritvora.

NAUČNICI TVRDE: U ženi zauvek ostaje DNK svakog muškarca sa kojim je ikad spavala?! (Fred Hutchinson)

Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, odnosno da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u aprilu 2016. godine u naselju Crvenka kraj Borče.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Bojana Bogosav, Blic.rs)

[adsenseyu2]