SVETLANA IZ BEOGRADA SE JAVNO ODREKLA ĆERKE! Pobegla je sa deverom, ostavila 3 dece i slomljenog muža!

bekstvo

Foto: Privatna arhiva

Scenario iz serije Pre deset dana Danka je otišla kod lekara i nije se vratila, produžila je u Dortmund, spanđala se sa suprugovim rođenim bratom i sve nas osramotila, kaže Svetlana za Kurir

Bila je u naizgled srećnom braku čak 22 godine, a onda je otišla na lekarski pregled i više se nije vratila. Pobegla je bez reči u Nemačku s rođenim bratom svog muža, ostavila supruga samog s troje dece.

Ukoliko ste pomislili da je ovo scenario neke nove turske ili španske serije, prevarili ste se. Ne, nije scenario – ovo je životna drama koja je zadesila srpsku porodicu Ajdinović Mitrović iz Beograda. Da, da, dobro ste pročitali!

Svi smo čuli za onu frazu “ima da te se odreknem preko novina”, a upravo zbog pomenute bruke je Svetlana Ajdinović (55) rešila da to zaista i uradi. Ona se javno odriče ćerke Danke Ajdinović Mitrović (37), koja je obrukala i ostavila u čudu celu porodicu pošto se spanđala s deverom Jovicom Mitrovićem i pobegla u Dortmund, u Nemačku.

POLICIJA ČUVA OCA DA SE NE UBIJE, TRUDNU MAJKU PAZE DA NE IZGUBI BEBU! Samoubistvo dečaka iz Medveđe zavilo porodicu u crno

– Pobegla je pre desetak dana, otišla je na ginekološki pregled i više se nije vratila. Primetili smo da se zadržala i da je nema, onda smo krenuli da je zovemo, bila je nedostupna. Odmah su počele da kruže priče da je pobegla, a kasnije, kada se deci javila na telefon, i sama je to potvrdila. Priznala je da je otišla kod devera. Uspela sam samo jednom da je dobijem na telefon, kaže da ga voli i da je tako to rešila. Baš sam ljuta na nju! Nije ona otišla zbog para, već zbog ljubavi – priča nam Svetlana, koja je još uvek u neverici.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako kaže, ranije se pričalo da postoje neke varnice između ovih preljubnika, šuškalo se, ali niko u porodici u to nije verovao. Danka se udala za Predraga Mitrovića pre 22 godine, s njim ima troje dece, sina od 21 godinu i dve ćerke od 19 i 11 godina.

– Više nećemo da imamo ništa s njom, niko od nas! Tad kad smo se čule, ni za decu me nije pitala, kaže: “Oni su veliki, mogu sami”. Toliko mi je neprijatno, to je velika sramota! Zet je to podneo jako teško, slomljen je, sve nas je razočarala!

-Niko se ovome nije nadao, iznenada je otišla. Imali su skladan brak, on je bio dobar prema njoj i voleo ju je. I eto šta ona uradi – uznemirena je Svetlana.

Ona dodaje da su njena ćerka i dever blokirali skoro sve članove porodice na Fejsbuku, da brojevi telefona koje su koristili više nisu u funkciji, te da više niko nije u kontaktu s njima.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Išli po nju u Nemačku
Oterala sina, pretila mu policijom

Svetlana dodaje da se ovakvoj izdaji niko nije nadao, kao i da ne mogu ljude u oči da pogledaju od sramote i bruke.

IVAN MARINKOVIĆ BRUTALNO PRETUČEN! Baki B3 mu polomio rebro i zube, preti mu do pet godina zatvora! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

– Još su se oni izgleda krijući sastajali. Velika sramota nas je snašla… Zet je bio besan, ali je pre nekoliko dana otišao sa sinom za Nemačku da je nađe i hteo je da je vrati. Njihov sin, moj unuk, otišao je na vrata kod devera i ćerke. Nisu hteli da mu otvore vrata, pretili su policijom. Danka mu je rekla: “Šta ti imaš sa mnom, ti si veliki, vrati se kući!” Nisu uspeli da je vrate… – razočarana je ona.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/ Mina Branković, B. T., N. T.)