SVET NIJE ODOLEO ŠARMU LEPOG BEOGRAĐANINA: Vasilije proglašen za NAJPOŽELJNIJEG doktora na svetu (FOTO)

doktor

Foto: privatna arhiva

Posle našeg pisanja o mladom doktoru Vasiliju Vujoviću, britanski list ga je proglasio za najpoželjnijeg doktora na svetu

Plastični hirurg iz Beograda, Vasilije Vujović, o kome je prvo pisao Telegraf, a potom i Dejli mejl, proglašen je za najpoželjnijeg doktora na svetu.

Vasilije je specijalizant rekonstruktivne, estetske i plastične hirurgije, trenutno je na specijalizaciji na VMA, a radi i u privatnim klinikama kao asistent.

Kako je rekao u intervjuu za naš portal, oduvek je želeo da se bavi hirurgijom,

– Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led – priča mladi doktor.

doktor

Foto: Printskrin: Telegraf, dailymail.co.uk

Budući da je Vasilije momak koji itekako može da se pohvali dobrim fizičkim izgledom, a poznato je da žene “padaju” na doktore, iznenadili smo se da kada je ovaj mladi doktor rekao da zbog toga ima poteškoća:

– Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim.

Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim.

Voleo bi da radi u Dubaiju.

Vasilije je trenirao kikboks, i atletiku na 100 i 200 metara. Takođe ima i crni pojas u aikidu,

doktor

Foto: Privatna arhiva

Voli Beograd, šetnju i trčanje. Omiljeni delovi grada su mu Košutnjak, Kalemegdan, Topčider, a kada god ima vremena voli da se prošeta centrom grada.

LJUBAV SA NJIMA NEMA PERSPEKTIVU: Sa ovim znakom DEFINITIVNO ne treba da se upuštate u vezu!

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)