SUZANU MANČIĆ PRIVELA GRČKA POLICIJA: Verenik voditeljke “PEGLAO” kriznu situaciju!

voditeljka

Foto: telegraf

Dok je išla u posetu svom vereniku Simeonu Ocomokosu, Suzana Mančić je vozila brže od dozvoljenih 150 kilometara na sat, i zaustavila ju je policija, nakon čega je privedena u najbližu stanicu.

Suzana tvrdi da grčka policija ima “pik” na nju, i kako kaže, umesto da kažnjava one koji voze 180 na sat, stalno nju zaustavljaju.

[adsenseyu5]

– Pre nekoliko dana sam vozila po propisima, majke mi, ali radar je pokazao 151 kilometar na sat. Gde nađe onaj jedan, mislila sam dok sam gledala policajca koji je neverovatno podsećao na strip junaka Asteriksa: riđ čovek sa ogromnim riđim brkovima. Strogim glasom, kao da sam uradila ne znam šta, tražio mi je dokumente, a kada je rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno, iako samo što nisam prokomentarisala: “Hoćete li vi da me vratite kući službenim kolima?” – ispričala je Suzana i opisala kako se ipak izvukla iz nezgodne situacije.

TUŽNA PRIČA TANJE SAVIĆ: Roditelji su je se odrekli, a onda je zadesila TRAGEDIJA koju ni jedna žena na svetu ne želi da joj se desi!

– Umesto toga, pozvala sam Simeona i on je preko telefona pregovarao i “peglao” kriznu situaciju, pa sam samo privedena u policiju gde mi je određena novčana kazna koju sam odmah morala da platim. Za dlaku sam izbegla zatvor – zaključila je Mančićeva.

NOVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KOBNOJ DEONICI: Prevrnuo se automobil kod Vrčina

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Gloria)

[adsenseyu4]