SUSEDI OTKRIVAJU POSLEDNJE DETALJE RAZVODA POZNATOG PARA: Leka mesecima ne živi sa Ninom (FOTO)

oar

Foto: Instagram

Iako su tek pre dva dana potvrdili da se razvode, voditeljka Nina i glumac Branislav Lečić zapravo već mesecima ne žive zajedno, otkrivaju njihovi susedi.

Oni kažu da se Branislav iselio iz stana u kojem su prethodnih godina živeli zajedno, te da su im sada komšije samo Nina i njihov sin Lav.

Njihove reči potvrdila su saznanja naše ekipe, koja je otišla na lice mesta. Tokom čitavog dana, Nina nije izašla na ulicu, dok je sve njene obaveze preuzela njena mama Gorica. Iako je Ninin auto bio u garaži, njena mama je oko 14 časova izvela unuka i vratila ga dva sata kasnije.

[adsenseyu4]

Očigledno je ona glavni Ninin oslonac u ovom trenutku, kada treba da preboli razvod.  Sve to o čemu se sada priča u medijima mi smo u zgradi znali mnogo ranije. Branislava već mesecima nismo videli u kraju, svi znaju da se iselio tokom leta. Početkom godine smo ga svakodnevno sretali, ali i tada su retko bili zajedno.

razvod

Foto: Instagram/Branislav Lečić

Gospođa koja živi u istom ulazu kaže da su i Nina i Leka fini ljudi, ali da nisu jedno za drugo.
– Znate, razlika u godinama nikada ne daje rezultat na duge staze. Iako se očekivalo da će Nina pohrliti u zagrljaj mlađeg, izgleda da je Leka taj koji je nemiran – uz osmeh kaže komšinica, koja je o razvodu Lečića čitala u novinama.

[adsenseyu5]

– Branislava dugo nisam videla, bilo mi je sumnjivo jer dok je živeo ovde, non-stop je izlazio i ulazio, stalno je jurcao negde. Mislila sam da su se davno razveli.Videla sam u novinama fotografije kako on na moru sedi sa nekim sojkama.

Ne znam ih lično, ali uvek se fino jave, i on i Nina. Ona je vrlo posvećena majka, stalno se igra sa sinom i vodi ga na različite aktivnosti. Njega sam retko viđala da šeta Lava – objašnjava ova gospođa.

Nini majka mnogo pomaže. Vodi i vraća unuka iz škole, kuva ručak i stalno donosi kese, izbacuje smeće. Kao i svaka majka, verovatno joj je žao svog deteta ako pati. Mada, na Nini se ne vidi tuga, lepa je kao i uvek – dodaje ona.

Podsetimo, Nina i Leka su u zajedničkom saopštenju istakli da su ih obaveze udaljile. Kako saznajemo, njih dvoje su više od godinu dana pokušavali da prevaziđu bračnu krizu, ali im to nije pošlo za rukom.

(Dnevne.rs /Kurir/ Izvor: Alo/Anastasija Čanović)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]