SUPRUGA ODALA STAKLORESCA KOJI JE UBIO PRIJATELJA: Čudno ponašanje, krv na odeći, nervoza (INFO)

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Kada je povezala neke stvari, sama je otišla u SUP i tražila da da izjavu. Iako joj Filip nije rekao da je ubio našeg Nikolu, ona je znala…

Ovako za „Blic“ počinje priču uplakana Milena Jelovac, tašta Nikole Ostojića (36) kojeg je ubio Filip Gavranović (31) i njegovo telo ostavio u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu dok ga u ponedeljak nije pronašla policija.

Milena kaže da je ključna u otkrivanju hladnokrvnog ubice bila upravo njegova supruga Ivana. Nikolin nestanak prijavljen je u petak, i od tada su Filipovi postupci Ivani bili sumnjivi.

[adsenseyu5]

– Te idemo da vratimo pare, te čekaj me tu i tu, nemoj da dolaziš do radnje i sve se to izdešavalo baš u petak, i žena je verovatno povezala. Iako nije znala istinu, bila je ključna. Ne može ni da pretpostavi da sa takvim čovekom živi. On je monstrum. Ne samo što je nastavio da živi s time na duši još četiri dana nego je Nikolu čak i tražio sa mojom ćerkom… – priča Milena, Nikolina tašta.

Nikoline stvari bacio je u kontejner.

– Šta je uradio s torbicom, ključevima od stana, ključevima od kola, kesom sa parama, boga pitaj – kaže Milena.

UŽICE DOBILO NOVI KRUŽNI TOK, ODMAH NASTAO HAOS: Snimak koji je nasmejao celu Srbiju (VIDEO)

Međutim, upravo je novac i bio razlog da Filip Gavranović u petak namami Nikolu Ostojića u svoj lokal, gde ga je ubio zarivši mu staklo u leđa i zatrpao ga tepihom, ramovima i slikama.

Znao je da Nikola ima novac baš tada kod sebe jer je bio na korak da ostvari svoj cilj, a to je da napokon otkupi lokal koji je iznajmljivao za svoju pekaru u Resavskoj ulici. A s kime bi sreću podelio nego sa svojim najboljim prijateljem.

– Nikola je sanjao taj dan i napokon je došlo do njegovog ostvarenja. Sedeo je u kafiću pored lokala kao i svakog drugog dana sa Filipom, i ovaj je znao da Nikola deo novca ima kod sebe… Da nam je samo Nikole, nema tih para… – jedva izgovara Milena.

[adsenseyu1]

Ovo je Nikolinoj ženi Veri sve ispričala Filipova žena Ivana. Ivana i njena porodica su, kaže, preksinoć bili u šoku.

– Ivana se sa njim skoro upoznala i Filip joj je pričao bajke, a ona je iz imućne porodice. Ne znajući ni ko je ni šta je, evo, udade se za njega pre dve nedelje. Njena porodica je van sebe, njen otac je toliko plakao sinoć preko telefona da se orila cela kuća… Osakati nas… – priča Milena.

Nije samo Filipova žena jedina koja je posumnjala da je upravo on ubica. Naime, gledajući uviđaj, Nikolina sestra Milijana rekla je novinarima da je znala da je Filip ubica.

ZBOG 20.000 EVRA UBIO PRIJATELJA: Dva detalja odala vlasnika STAKLOREZAČKE radnje (INFO)

– Prvog kojeg sam ugledala kad sam ušla u policijsku stanicu u 29. novembra bio je inspektor, koji mi je rekao da sačekam. Onda je izašao Filip i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on i gde mu se nalazi radnja, ali niko me tada nije slušao. Čekali su dva dana… – rekla je Milijana. Nikola Ostojić biće sahranjen u rodnom Prijepolju.

SVADBA, PA ZATVOR: Oženio se tri nedelje pre ubistva najboljeg prijatelja (INFO)

Nerazdvojni

Filip Gavranović, staklorezačku radnju nasledio je od pokojnog oca. Ipak, ljudi kažu da se retko mogao videti u lokalu, koji bi više bio zatvoren rešetkama nego otvoren, ali zato se svakoga dana mogao videti u bašti susednog kafića sa Nikolom, jer su bili nerazdvojni drugari.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Miroslava Brkić,Blic.rs)

[adsenseyu2]