Supruga Miroslava Ilića progovorila o BIVŠOJ LJUBAVNICI pevača sa kojom ima sina

pevač

Foto: Facebook/Mirjana Antonovic, Printskrin: TV Pink

Slavni pevač Miroslav Ilić nedavno je koncertom proslavio 45 godina svoje karijere, na tom događaju podršku mu je pružila supruga Gordana sa kojom je dugo u braku.

Pevačeva žena Gordana kaže da tokom braka sa Miroslavom nije bilo nekih ozbiljnijih problema i da su se uglavnom svađali oko sitnica, a onda je prokomentarisala i priče da je njen suprug bio u paralelnoj vezi sa Mirjanom Antonović.

Podsetimo, Mirjana je žena sa kojom je Miroslav bio u paralelnoj vezi, u kojoj su dobili sina Devina Antonovića.

[adsenseyu5]

– Ko je ta Mira Antonović? – pitala je Gordana, iako se Mirjana preziva Antonović

– Nemam ja veze sa tim. Ja sam malo, malo ili na Marsu ili padnem sa Marsa, tako da mi je to totalno nepoznata činjenica. Mi uopšte nismo imali krize u braku, svađali se jesmo, ali krize nismo imali. Krize koje bi dovele do razvoda braka…

“BRZO DEDA, TATA UBI MAMU”: Udario ženu sekirom, pa pokušao da je zadavi pred maloletnom ćerkom (12)

-A svađali smo se žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije… Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Prvi je Miroslav uvek popuštao. Ja sam vrlo tvrdoglava, ja sam dupli ovan u horoskopu. Obično kažu meni: “O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim”, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom – rekla je Gordana za Blic.

TUČA I PUCNJAVA U SREMSKOJ MITROVICI: U obračunu ranjeni policajac i pevačica, povređen i zatvorski čuva

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]