STROGO ČUVANA TAJNA DRŽAVNE BEZBEDNOSTI: Milošević imao aferu sa našom poznatom glumicom?!

predsednik

Foto: tanjug

Ivan Stambolić upoznao S. S. sa Miloševićem, proveli zajedno vikend u vili, a ona mu odala paklenu zaveru posle koje je usledilo hapšenje.

Slobodan Milošević bio je smrtno zaljubljen u jednu našu popularnu glumicu, u kojoj je proveo vikend u vili nadomak Smedereva. Zahvaljujući njoj raskrinkana je zaver čiji je cilj bio rušenje Miloševića i zaplenjena su dva miliona nemačkih maraka spremljenih za finansiranje te operacije, otkriva službena beleška obaveštajnih službi.

Prema izveštaju, Sloba je bukvalno izgubio glavu za glumicom S.S. (glumila u nekoliko popularnih filmova, kao i većem broju serija).

Objašnjenje je bilo da ga je izgledom i ponašanjem neobično podsećala na njegovu suprugu Mirjanu Marković iz mlađih dana.

MARIJAN VAJDA: Kako sam naterao Novaka da JEDE MESO

“Stambolića su već uveliko pratile mnogobrojne afere sa poznatim damama sa estrade, pa je svom nekadašnjem miljeniku vrlo rado izašao u susret i dogovorio mu kontakt sa glumicom. Mislim da se radi o kraju 1986. ili početku 1987. godine”, kaže sagovornik, inače tada visoko pozicionirani službenik u srpskoj tajnoj službi.

Za susret u Smederevu znali su bukvalno samo jedan ili dvojica ljudi iz Miloševićevog okruženja.

Nešto kasnije službi je naloženo da prati grupu čiji je organizator bio tadašnji sekretar za odbranu admiral Branko Mamula i njegov šef kabineta potpukovnik M. D..

ISPOVEST: Pamtimo ga kao šmekera iz LAJANJA NA ZVEZDE, sa 13 godina ušao je u pakao droge – ovo je NJEGOVA PRIČA (VIDEO)

Slobi je sve otkrila baš S.S., pošto je tada bila u vezi sa Mamulinim šefom kabineta.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)