STRAVIČNA POGIBIJA ĆERKE SRPSKOG BIZNISMENA: Iza Moje Marije ostalo je troje dece! (INFO)

auto

Foto-ilustracija: Pixabay, MN Press

Jeziva nesreća dogodila se juče oko 6.30 kod prodavnice “El Brako” u Ulici maršala Tita dok se Marija Džomba automobilom spuštala sa sporednog na put Novi Sad-Sombor

Marija Radmanović Džomba (40), ćerka nekadašnjeg finansijera fudbalskog kluba “Hajduk” iz Kule, Nikole Džombe, poginula je kada se “tojotom” sudariča sa autobusom “Severtransa”.

Ona je preminula u bolnici u Vrbasu, a vozač autobusa i nakoliko putnika su povređeni.

[adsenseyu5]

Stravična nesreća dogodila se juče oko 6.30 kod prodavnice “El Brako” u Ulici maršala Tita dok se automobilom spuštala sa sporednog na put Novi Sad-Sombor.

– Automobil je prešao na suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom Severtransa” iz Sombora, koji je saobraćao na relaciji Prigrevica- Beograd. Vozač je kočio, ali nije mogao da izbegne kontakt sa automobilom Marije Džombe, koji je posle udara smrskan završio u jarku, dok je autobusu otkinut prednji levi deo – rekao je izvor blizak istrazi.

Foto: Telegraf

Marija Džomba je sa teškim povredama primljena u bolnicu u Vrbasu, ali je preminula oko 8.30.

Pacijentkinja je u našu bolnicu primljena sa višestrukim i teškim povredama koje su bile opasne po život, među kojima su fraktura lobanje, prelom butne kosti i povrede unutrašnjih organa – kažu iz bolnice.

Nikola Džomba je za jedan beogradski dnevni list potvrdio da je izgubio ćerku.

– Krenula je u prodavnicu i na 50 metara od kuće sudarila se sa autobusom. Ne znam kako je došlo do sudara, ali sudeći po oštećenju autobusa, išao je veoma brzo – kaže on.

[adsenseyu1]

On je rekao da je iza Marije ostalo troje dece, sin (21) i još jedan maloletni sin i ćerkica.

Njena prijateljica kaže da je u bolnici bila svesna i da je razgovarala sa majkom.

– Pričala je sa majkom. Preminula je od teških povreda i unutrašnjeg krvarenja. Marija je bila pažljiv vozač – kaže njena prijateljica kroz suze.

U rodnoj Kuli i Crvenki svi imaju reči hvale za nastradalu Mariju.

Bila je divna osoba, čestita i skromna. Ni po čemu se nije moglo videti da je bogatija od drugih. Nije bila zaposlena, nego je bila posvećena deci, Radomiru, Nemanji i Marijani – kaže njena prijateljica.

(Telegraf.rs)