Stravična nesreća: U sudaru kola Hitne pomoći i kamiona, poginuli pacijent i vozač

kola

Nesreća se dogodila oko 11.45 časova kad je vozilo Hitne pomoći prešlo na levu stranu kolovoza i direktno se sudarilo s kamionom novosadske registracije

U sudaru kola Hitne pomoći i kamiona na putu Zrenjanin-Melenci poginula je ženska osoba koja se kao pacijant prevozila u ambulantnom vozilu Doma zdravlja Bečej. Pored nje, poginuo je i vozač Hitne pomoći, dok su tri osobe povređene.

Nesreća se dogodila oko 11.45 časova kad je vozilo Hitne pomoći prešlo na levu stranu kolovoza i direktno se sudarilo s kamionom novosadske registracije.

[adsenseyu5]

Sanitet je vozio Zoran P. (37), a kamion Jovan P. (33). U prvi mah četiri osobe su transportovane u zrenjaninsku bolnicu, ali je vozač Hitne pomoći podlegao povredama.

U bolnicu su još primljeni V.S. (58), koja je zadržana na Odeljenju hirurgije na opservaciji, M. S. (55) koji je s teškim povredama glave transportovan u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Novom Sadu, kao i vozač kamiona Jovan P.(33), koji je u teškom stanju bio smešten u Jedinicu intezivne terapije, ali je ubrzo preminuo.

Tri osobe su zbrinute u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, a lekari se još nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda.

(Telegraf)

[adsenseyu1]

1 Comment on "Stravična nesreća: U sudaru kola Hitne pomoći i kamiona, poginuli pacijent i vozač"

  1. Предраг Николић | 17. December 2014. at 18:40 |

    Pa čekajte, pročitajte tekst ponovo, da li je poginulo 3 ili dvoje. Pacijentkinja i oba vozače ili vozač hitne, ili vozač kamiona.
    Bože, ala se nepismeni igraju ljudskim sudbinama!

Comments are closed.