STRASNO JE VOLELA BRATA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sada ljubi uspešnog privrednika! (FOTO)

glumice

Foto: Instagram / Dragana Micalovic

Lepa glumica Dragana Mićalović trenutno uživa u ljubavi sa Stevanom Purićem, uspešnim privrednikom.

Naime, o ljubavnom životu Dragane se malo zna, te je očigledno da ne želi da medijske stupce puni navodima o romansama.

Ono što smo otkrili jeste da je trenutno zaljubljena u Stevana sa kojim je uživala na putovanju u Veneciju

Jedna Draganina veza posebno je zainteresovala javnost još 2011.godine, a reč je o romansi sa Markom, mlađim bratom Novaka Đokovića.Marko i Dragana prvi put su se kao par, držeći se za ruke, pojavili u „Sava centru“ na dodeli „Oskara popularnosti“, u februaru 2011.godine.

micalovic

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Novak Đoković je, prema glasovima čitalaca magazina “Puls”, proglašen za najboljeg sportistu u 2010. godini, ali kako je pre nekoliko dana osvojio svoju drugu grend slem titulu u karijeri na Australijan openu, Nole nije mogao da se pojavi lično i preuzme nagradu.

U pomoć je priskočio njegov mlađi brat Marko. Tada se crvenim tepihom prošetao sa Draganom.

To je bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon premijere “Montevidea”, kada su prvi put viđeni zajedno i kada su krenula nagađanja da su u vezi.

Dragana i Marko su celo veče bili nasmejani i raspoloženi, pa je svima postalo jasno da su zaista srećni i da uživaju u svojoj vezi, iako i dalje ne žele da pričaju na tu temu.

– Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve… nemam više šta da kažem – kratko je Dragana tada prokomentarisala vezu sa mladim teniserom. Nakon svega je priznala da joj pažna tabloida zbog veze sa Noletovim bratom nije prijala.

TUGA Mama ne prestaje da vas voli, čak i kada umre: Zauvek ostaje vaš anđeo čuvar!

– Smetalo mi je zato što ne želim da me ljudi prepoznaju po tome sa kim sam u vezi, sa kim pijem kafu, sa kim se družim, već po onome šta radim!

Volela bih da u bavljenju ovim poslom uspem što više da sačuvam privatni život za sebe. A mislim da imam pored sebe pravi primer kako se to i radi – ističe Dragana,

 

(Dnevne.rs /Izvor:  A.I., Blic)