STRANCI STIGLI U DUBROVNIK I LEGLI IZMEĐU LUKSUZNIH AUTOMOBILA:Svi se pitali zašto spavaju na mostu pored “audija” i “mercedesa” (FOTO)

auto

Foto: Facebook/Uživo sa dubrovačkih ulica

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija turista koji su, umesto u hotelu ili apartmanu na Jadranu, spavali na parkingu u Dubrovniku pored svojih luksuznih automobila.

Skupoceni automobili, “audi” i “mercedes”, imaju belgijske registracije, a umorni turisti su priručnu “postelju” napravili između dva automobila. Fotografija je nastala na mostu Franje Tuđmana, a podeljena je na stranici Uživo sa dubrovačkih ulica.

[adsenseyu5]

Pretpostavlja se da su turisti želeli samo malo da predahnu, a možda i uživaju u prelepom pejzažu.

Inače, na tom je mostu policijski službenik Denis Pavela postavio tablu za umorne turiste na kojoj je na hrvatskom i engleskom napisano “Ako ste umorni, zaustavite se”.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

Na beton su stavili i jastuke, za bolji san. Vrata jednog od automobila ostala su otvorena, ali je potencijalne lopove valjda odvraćala mogućnost da osobi koju nameravaju opljačkati stanu na glavu, kako se pojavilo u komentarima na Fejsbuku. Međutim, postoji još puno verzija uzroka ovog kreveta na mostu.

– To se zove elitni turizam, pogled iz kreveta na Lapad, Petku, grušku valu, neprocenjivo za ovu lovu. Ovakav pogled nema nijedan hotel u gradu – jedan je od komentara. Šta vi mislite o ovoj fotografiji? Ostavite nam odgovore u komentarima.

3 MOĆNA ZNAKA: Do kraja avgusta ih čeka veći PRILIV NOVCA (ASTROLOGIJA)

(Dnevne.rs/izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]