STOP ZAPOŠLJAVANJU ŠVALERKI: Nezadovoljni članovi SNS iz Vranja OTKRILI veliku blamažu!

švalerka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay/Tviter

Grupa nezadovoljnih naprednjaka iz vranjskog odbora SNS poslala je Info Vranjskim dopis u kome se traži, eksplicitno, zaustavljanje stranačkog zapošljavanja, ni manje, ni više nego švalerki!

Ova grupa u dopisu napominje da je „poznato da SNS Vranje zapošljava rodbinu, komšike i prijatelje“, ali da situacija postaje nepodnošljiva jer su na red došle švalerke i ljubavnice.

U tekstu se navodi i direktan primer, ali će Info Vranjske pokušati da ga prevedu na “ezopovski jezik“, jer im namera ni na koji način nije da se bilo kome nanese bilo kakva šteta.

Prema ovim informacijama, blizak prijatelj jednog od pet vodećih naprednjaka u Vranju ima švalerku koja je do sada radila najpre u Simpu, pa u Centru za talente.

PONOVO NAPAD NA SRBE NA KOSOVU: Bačena BOMBA u Osojanu (INFO)

– Sad je dobila treći posao za tri godine, a uopšte nije iz Vranja, nego se ovde doselila. Ideja je da se “gospođi od nivoa” obezbedi veća plata s odgovarajućim kutkom za rad –kaže se u dopisu naprednjaka.

Uz dopis je stiglo i mnogo fotografija, jer neko očigledno pomno prati razvoj „ljubavne romanse koja je razotkrivena“.

U priči se pominje i Savet za socijalna pitanja, koji vodi sada legendarni Nenad Milojević Šone, a ovo stranačko telo u čitavoj priči služi kao paravan za “ljubavna očijukanja pod plaštom stranačkog rada“, a zbog “prismotre bračnih partnera” kojoj su učesnici afere navodno izloženi.

– Neki članovi su mnogo zaslužniji za stranku i izbore, ali izgleda da doterane ljubavnice mnogo više vrede nego mi koji lepimo plakate i obezbeđujemo glasove – kaže se u dopisu naprednjaka.

Šta bi bilo da se ovo desilo ženi koja nije javna ličnost?! Ceca očajna nakon napada na njenu porodicu!

U dopisu se naglašava da je cilj ovakvog izlaska u javnost namera da se spreči stranačko zapošljavanje do koga se dolazi preko kreveta, “da se stane na put konkubinama i sličnima“, te da počne poštovanje “pravog rada i borbe za stranku“.


Ovo nije prva afera ovakve vrste koja dolazi iz vranjskog SNS. Sve je počelo razotkrivanjem švalerske afere jednog od čelnika grada, čija je “miljenica“ pretučena na radnom mestu od strane njegove žene.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs / Infovranjske)