STOČAR NESTAO IZ SELA: Nije se pojavio u zatvoru, policajcima naređeno da ga nađu i sprovedu do ćelije

kazna

Foto: printsreen/b92

Bojan Radovanović (27) iz Novog Sela kod Kuršumlije nije se juče sa stokoma i kokoškama pojavio na izdržavanju kazne u Okružni zatvor u Prokuplju, već je nestao, a sud je naredio policiji da ga nađe i sprovede u zatvor, saznaje Telegraf.rs.

Prekršajni sud je Radovanoviću nekoliko puta “progledao” kroz prste, ali ih je zloupotrebio. U sudu naglašavaju da su posebno bili „blagonakloni“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret tako što su mu omogućili da plati kaznu na rate ili da je odloži na određeni period.

ALBANCI PLANIRAJU UPAD NA BRNJAK I JARINJE: Operativni plan razrađuje se u američkoj bazi Bondstil

Kako se sada nije pojavio u zatvoru, sud je odlučio da ga policajci nađu i sprovedu u zatvor gde treba da odsluži kaznu od 40 dana.

Podsetimo, nakon što mu je stigao poziv za izdržavanje kazne zatvora, a on ponudio da kaznu izdržava sa stokom koju poseduje na svojoj farmi, jer navodno nema ko da se brine o životinjama, iz Prekršajnog suda u Prokuplju ističu da je Bojan Radovanović (36) iz Novog sela kod Kuršumlije više puta kršio Zakon o bezbednosti saobraćaja, te da će se kad bude nađen odmah sprovesti u zatvor – ali bez stoke i kokoški.

MALINARI U VELIKOM PROBLEMU: Radnika nigde, niko neće da bere maline za 70.000 dinara!

Predsednik Prekršajnog suda Slađana Drašković demantovala je informacije koje su se pojavile u medijima da Radovanović ide na izdržavanje kazne zbog neregistrovane prikolice, već da se radi samo o jednom od nekoliko teških prekršaja koje je napisala tokom kontrole kuršumlijska saobraćajna policija.

– Od pet prekršaja koja mu se stavljaju na teret u prekršajnoj prijavi policije, bar tri su po zakonu o bezbednosti saobraćaja teška dela protiv bezbednosti, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, u pijanom stanju, odbijanju alkotestiranja – tvrdi Drašković.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, B.R.)