Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-a? Otvoreno pismo lopovima koji su ukrali moju „zastavu 128″ (INFO)

auto
 Najpre se čudi zašto su ukrali baš njegov auto, verovatno najjeftiniji na parkingu, a onda sledi želja kradljivcima „za srećnu budućnost“… Evo poruke u celosti, koja je objavljena na Fejsbuk stranici Zastava automobili:

Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza pored moga? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Jel’ ti crkla guma, k’o meni pre 2 dana?

Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala?

[adsenseyu5]

Dokle si stigao sa one 3 litre u rezervoaru… Nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!

Jel’ te zaustavio saobraćajac, što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!

ZA NJIM JE RASPISANA POTERNICA U SRBIJI: Voditelj uživa u Americi u zagrljaju pevačice sa kojom je bio u vezi (FOTO)

Jesi se nasluš’o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo!

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k…a mi se nap…iš!!! Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu, da da ti je ne bi ukrali… Ukrali ti leš dabogda!

[adsenseyu1]

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno g**** oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače!

Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al’ do daske, iako bi ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti!

https://www.dnevne.rs/drustvo/pobednicki-intervju-za-2017-godinu-srdjan-ispreskakao-staniju-u-jutarnjem-programu-video

P.S.Ako neko vidi crvenu Zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!!

POZNATA PEVAČICA OTKRILA SVOJU DRAMATIČNU SUDBINU: Na porođaju je saznala užasnu vest, nakon toga su TRAGEDIJE POČELE DA SE NIŽU (FOTO)

 

(Dnevne.rs /Kurir)

[adsenseyu4]