STIŽE BEBA: Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI (INFO)

devojka

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Facebook/Milica Djurdjic

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Kako saznaje magazin “Gloria”, vantelesnoj oplodnji podvrgla se Milica Đurđić, koja se zbog drugog stanja već nekoliko meseci ne pojavljuje sa Anom Brnabić u javnosti, a kako je magazinu “Gloria” rečeno u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu gde je zaposlena, otišla je na trudničko bolovanje.

– Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lepim željama – rekli su za “Gloriu” u Aninom kabinetu kada su pozvali da čestitaju premijerki i njenoj partnerki. Takođe, u skladu sa stavom svoje šefice, nisu mogli da nam otkriju kog će pola biti beba, objašnjava “Gloria”.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor:  Gloria)

3 Comments on "STIŽE BEBA: Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI (INFO)"

  1. Dami, doktorki Milici Đurđić, kako kažu partnerka premijer(u)ki Srbije, očekuje bebu, a šta očekuje Brnabić. Ovo je, osim ekonomskog, privrednog i svakog napretka u zemlji, napredujemo i u pogledu roditeljstva. Milici želim zdravu trudnoću i porođaj, a Brnabićki ne znam šta da poželim? U svakom slučaju nek se rađaju deca, čija su nije bitno, i onako nas je sve manje. Srećno damo dr Milica!

  2. Ja želim Ani da i ona rodi jednu bebu pa da budu sve M A M E

  3. cirkus sa zapada gostuje i na nasim prostorima! navali narode, jos malo pa nestalo!

Comments are closed.