STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo šta kaže NALAZ o devojci koja je pronađena sa PREREZANIM VRATOM u Beogradu!

forenzika

Foto: Telegraf

Stigli su nalazi obdukcije tela Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca koja je nađena mrtva u dvorištu zgrade u ulici Džordža Vašingotna u Beogradu. Obdukcija je pokazala da je devojka navodno na krajnje svirep način sebi oduzela život i da niko drugi nije umešan u taj slučaj.

– Devojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscepane. Živela je sa dva cimera, koji su saslušani u policiji i koji su rekli da su spavali i da ništa nisu videli, ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je sama sebe zaklala – objašnjava sagovornik.

[adsenseyu5]

Prema rečima sagovornika, rezultat obdukcije govori da na telu ništa ne ukazuje da je bila napastvovana ili fizički maltretirana, prisutne su samo povrede koje su nastale od udaraca i usled rezanja arterije, a pored njenog tela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat.

Podsetimo, u trenutku kada je pronašla policija Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađena nedaleko od nje.

Devojka je pronađena u ležećem položaju , raširenih nogu sa pocepanim helankama između ekstremiteta i sa prerezanim vratom.

MILENA SAMA SEBI PREREZALA VRAT? Novi detalji smrti studentkinje u Beogradu (INFO)

Devojka je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim časovima, a prema rećima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je devojka najverovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

SONJA NAMERNO IZAZIVA MUŠKARCA DA JE UDARI: Šašić o skandalu i o nepoznatim detaljima iz braka sa Vuksanovićevom

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba na njoj obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]