Stigle mnogobrojne pretnje zbog “seljaka” u Kotoru, evo kako je Nigor odgovorio! (FOTO) (VIDEO)

pevac

Popularni muzičar je izazvao brojne reakcije video snimkom kad se, uz zvuke turbo folka, zapitao u šta se pretvorio njegov rodni grad, i konstatovao da je “sve otišlo u ku*ac”

Popularni Nigor se, nedavno, u video snimku iz svog rodnog grada, sa nevericom, slušajući turbo-folk zvuke, zapitao “u šta se pretvorio njegov lepi Kotor” i konstatovao da su ga “seljaci” naselili, a posle mnogobrojnih reakcija, detaljnije je obrazložio svoj stav.

[adsenseyu1]

Nigor je, u ispovesti za Kurir, istakao:

Drago mi je da je moj snimak izazvao toliko veliku reakciju, uglavnom pozitivnu, osim, naravno, hejtera i nacionalista koji su moju reč “seljak”, koju sam stavio u komentaru pod navodnicima, drugačije protumačili, a znaju dobro na koga sam to mislio. Bilo je komentara,“od od vas seljaka Crnogoraca se ne može živeti u Beogradu”, “što si došao u Beograd, idi u tvoju Crnu Goru“, itd. To nema nikakve veze sa mojim video snimkom. Pritom, oni pojma nemaju o mom poreklu, ali, pravo da vam kažem, zaboli me ona rabota.

Foto: Twitter/@niggor99

Nigor je nastavio:

Drago mi je što me svaki pravi Kotoranin podržao u ovom mom malom buntu. Ovaj snimak koji sam pustio na Tviteru, svakodnevnica je ne samo na Crnogorskom primorju. Toga ima svuda u regionu.

Printskrin: Twitter/@niggor99

Popularni muzičar je u dahu pričao:

– Ja sam rodjen u Kotoru, 25 godina sam živeo u njemu i punih 20 živim u Beogradu. Pamtim Kotor kakav je nekad bio, predivan. Nije bilo ni trunke kiča, primitivizma i stoke koja je dosla da nameće svoju volju mestu koje je vekovima bilo simbol kulture, u pravom smislu te reči

[adsenseyu1]

Krivim nas, jer smo to dozvolili ali eto, barem ovako nekad može da se skrene pažnja na neke probleme.

Nigor je “poentirao”:

– Druže, pa ne možeš mi iz sve snage, dok kuliram pored mora u dva popodne pa do osam uveče, kao najgora svadba ili karaoke skakati po mozgu sa turbo folk frekvencijama, ali nažalost to je tako. Može se, izgleda.

(Telegraf.rs)

3 Comments on "Stigle mnogobrojne pretnje zbog “seljaka” u Kotoru, evo kako je Nigor odgovorio! (FOTO) (VIDEO)"

  1. Miroslav Jovanović | 20. јула 2015. at 22:23 |

    Neznam za Kotor-ali PRIMITIVIZAM je postao sinonim za ovu državu-na svim nivoima! Dođeš na BILO KOJI ŠALTER- a genije sa druge strane drekne: Šta hoćeš?

  2. Skorpion,Carampana…to je bio provod

  3. Radost Mala | 21. јула 2015. at 09:18 |

    Turbo je zavladao i dalje od Balkana…u Sloveniji je Ceca mega zvezda…nije Ceca ktriva , vec oni koji idu za njom.

Comments are closed.