STIGLA KAZNA ALBANCA KOJI JE BRUTALNO NAPAO TURISTE I RAZLUPAO IM AUTO: Vlasti mu buldožerom sravnile restoran sa zemljom! (VIDEO)

nasilje

Foto: Printscreen: Youtube/Report TV

Nadležne službe srušile su restoran čije je vlasnik prošle nedelje napao turiste i telom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun.

Prema drugoj teoriji, fizički napad Mihal Kokedima (51) se dogodio kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu “Panorma” u mestu Himara na jugu Albanije.

Vlasti su buldožerom srušile restoran u Porto Palermu, popularnom letovalištu, javila je TV Klan. Vlasnik restorana Mihalj Kokedima je uhapšen prošle nedelje pošto je napao trojicu španskih turista i dva Albanca, a vlasti su u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez, piše RTS.

Na video-snimku napada se vidi da je Kokedima pokušao da zaustavi automobil u kojem su se nalazili turisti tako što je skočio na haubu, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara. Turisti su navodno bili nezadovoljni uslugom, dok u restoranu tvrde da gosti nisu platili račun.

El Pais je objavio da su žrtve incidenta bili španski biznismen Eugenio Galdon i njegova porodica. Albanski premijer Edi Rama se izvinio i osudio postupak vlasnika restorana.

     

(Dnevne.rs /Kurir.rs/RTS/Blic)