STARLETE NA METI? Sorajin džip zapaljen u Podgorici (VIDEO)

vatra

Foto: CDM/Vedran Ilić

Kako nezvanično saznajemo, džip koji je u vlasništvu starlete Soraje Vučelić poliven je benzinom i zapaljen.

Starleta nije povređena i trenutno se nalazi u policiji gde daje izjavu.

Nezvanično saznajemo da policija traga za dvojicom muškaraca koji su navodno maskirani fantomkama polili benzinom i zapalili automobil.

CDM prenosi da su inspektori podgoričkog Centra bezbednosti na 20-ak metara od mesta gde je bilo parkirano Sorajino vozilo pronašli “smart” cetinjskih registarskih oznaka, za koji se pretpostavlja da su koristili počinioci.

[adsenseyu5]

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Soraja je proteklih nekoliko dana boravila kod jedne prijateljice u Podgorici, u blizini čije zgrade se i dogodila eksplozija.

Izvor “Blica” je ispričao da su policajci neposredno pre incidenta bili u Siti kvartu, gde su došli kako bi proverili prijavu da je tu parkiran jedan automobil sa oblepljenim tablicama. Odmah po njihovom dolasku,starletin automobil je eksplodirao, nakon čega su policajci primetili dvojicu maskiranih muškaraca kako beže.

[adsenseyu1]

Nezvanično saznajemo i da je Soraja u policiji rekla kako ne zna ko bi mogao stajati iza napada, kao i da ne sumnja na bilo koga. Ona je navodno navela i da  taj džip još nije otplatila.

City kvartZapaljen džip Soraje Vučelić

Posted by Podgoricki vremeplov on Monday, November 2, 2015

(Blic)