Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

karadjordjevic

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice Dunjom.

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića, Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice, Dunjom. Ovaj mladi par prvi put u javnosti zajedno, pojavio se na rođendanu srpskog kralja, a sve do tada su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti.

U srpskoj javnosti se dugo nagađalo da li su Dunja i princ Aleksandar III zaista u emotivnoj vezi, ali su sve sumnje pale u vodu kada su se njih dvoje pojavili zajedno na 70-tom rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Ćerka proslavljenog reditelja Emira Kusturice koji je i član Krunskog saveta Dunja diplomirani je dramaturg i ona kao i princ Aleksandar III vodi skroman način života i uveseljavaju je jednostavne, male stvari.

[adsenseyu1]

Kako Telegraf.rs saznaje njihova “priča” počela je druženjem, a na kraju se završila emotivnom vezom.

– Ne želim da pričam o tome, voleo bih da sačuvam svoj privatni život od javnosti – rekao je za Story princ Aleksandar III Karađorđević na pitanje da prokomentariše vezu sa Dunjom.

Baš zbog te izjave i zbog činjenice da se ovaj par nije pojavljivao u javnosti svi su bili prijatno iznenađeni kada su se zajedno, držeći se za ruke pojavili na rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II.

Foto: royalfamily

Princa Aleksandar III Karađorđević vratio se u Beograd i u centru srpske prestonice sa prijateljem otvorio je kafić, ali je usled nesporazuma ubrzo odlučio da iz tog posla izađe. S druge strane Dunja je posvećena sedmoj umetnosti.

[adsenseyu1]

Princa Aleksandar III najmlađi je sin svog oca po kojem je dobio ime, a ta činjenica donela mu je mnogo zanimljivih momenata u životu.

Foto: royalfamily

Inače, osim najsarijeg brata Petra on ima i blizanca Đorđa, a rođeni su u Ferfaksu u Virdžiniji 15. januara 1982. Imali su po dve godine kada su krenuli u obdanište, a s osam godina postali su učenici jedne od najboljih osnovnih škola u Londonu. U junu 2000. maturirali su na Kraljevoj školi u Kanterberiju u Engleskoj. Ali uvek je isticao ljubav koju oseća prema zemlji svojih predaka, pa i ne čudi što je kada je stasao odlučio da živi u Srbiji i što se pored mnogobrojnih dama koje susreće po kraljevskim dvorovima širom sveta zaljubio u devojku s naših prostora.

(Telegraf.rs)

9 Comments on "Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)"

  1. Ljubica Madelic Motic | 22. јула 2015. at 19:58 |

    SVAKA CAST PRICU KAD JE IZABRAO NASU SRPKINJU DEVOJKU IZ NASE SRBIJE NEK IM SA SRECOM I ZELIM IM DA IMAJU PUNO PUNO DECE I DASU SRECNI

  2. Bas me je ova novost prijatno iznenadila!Zelim im puno srece .Princa Aleksandra sam imala priliku da upoznam i veoma je pozitivna licnost a za Dunju sam sigurna da je odlična devojka jer od koga je ne moze biti drugacije!

  3. Darko Zorica | 23. јула 2015. at 09:09 |

    Nek je sa Balkana pa nek je i Kusruričina on je Pantelija tako kažu bog zna istinu …

  4. ref um leks | 24. јула 2015. at 13:06 |

    ooo, bože, koji prizemni spin! daj, ne davite, boga vam! mladima svaku sreću želim, ali novinare jbm, napravili ste od srbije baruštinu, ne činite od nas idiote!!!

Comments are closed.