SRĐAN DRAGOJEVIĆ IZVREĐAO POKOJNU ISIDORU: Da ne bi bilo okapanja i žustrih diskusija TREBA OTVORITI POP ALEJU DA SE TAMO SAHRANJUJU

tuga

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Smrt Isidore Bjelice, jedne od naših najpoznatijih spisateljica, uzburkala je javne krugove društva budući da su njen lik, rad i delo jedni smatrali vanserijskim, produhovljenim, dragocenim i važnim za današnje društvo, dok nekolicina javnih ličnosti osuđuje to što je književnica dobila počasno mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Posle Ivana Ivanovića, koji je sramno kritikovao odluku da Isidora bude sahranjena u Aleji, oglasio se reditelj Srđan Dragojević putem Tvitera, koji je na konto starih neraščišćenih računa sa Isidorom ismejao njenu večnu kuću, nazivajući je “Pop-aleja”.

– Da ne bi bilo okapanja i žustrih diskusija, političkih i drugih animoziteta i teških reči, verujem da je kvalitetno i kompromisno rešenje otvoriti “Pop-aleju” na nekom od grobalja, aleju poznatih, pod pokroviteljstvom Glorija-Story-Hello. I lepo i korisno i civilizovano – napisao je naš proslavljeni filmski režiser, koji je inače bio student na klasi kod supruga preminule Isidore Nebojše Pajkića.

AKO UMREM POTPUNO VAS OSLOBAĐAM ODGOVORNOSTI! Amerikanci od Đoković traže da potpiše OVAJ formular ukoliko želi da igra! (INFO)

Skrhan bolom i tugom koje oseća zbog gubitka majke, koja je tekstovima i uvek pozitivnom energijom zadužila mnoge, Lav Pajkić nije želeo da komentariše reči Srđana Dragojevića, ali je bio kratak i jasan.

– Nemam komentar. Moja porodica i ja nemamo komentar na takve stvari – rekao je mladi Pajkić za Alo.

 

(Dnevne.rs/Informer)