SRBIN PRODAO ĆERKU ZA 15.000 EVRA: Tu nije kraj UŽASIMA koje je doživela devojčica!

polizia

Foto: Tanjug/AP

Italijanska policija uhapsila je državljanina Srbije (49) zbog sumnje da je svoju ćerku (13) prodao za 15.000 evra. Osumnjičeni koji živi i Firenci, kupovinu mlade je ugovorio sa još jednim srpskim državljaninom iz Francuske.

– Dve porodice su se najpre dogovorile telefonom u strogoj tajnosti oko kupovine mlade. Nakon toga je porodica iz Francuske došla u Italiju da upozna devojlicu, a prilikom tog susreta određen je i termin do kada bi ona trebalo da bude dovedena u porodicu mladića. Takođe, tada su i porodici ove devojčice dali akontaciju od 4.000 evra, kao jemstvo da će se do kraja ispoštovati dogovor – prenose italijanski mediji.

[adsenseyu5]

Srbi koji su kupovali mladu su tom prilikom postavili i uslove.

– Kako bi došlo do realizacije ovog dogovora, kupci su tražili da mlada ostane nevina do braka. Takođe, tražili su i da mlada nauči da radi sve kućne poslove i da smrša. Ostatak od 11.000 evra otac devojčice je trebalo da dobije nakon što se ispuni dogovoreno i ona stigne u novu porodicu – navode mediji.

Kako bi sve ovo ispunila, roditelji su držali devojčicu zatočenu u kući.

DRAMA NA SUĐENJU: Mirjana otkrila kojim se PRLJAVIM TRIKOM Miroslav Ilić poslužio na ročištu!

– Ona je kuću mogla da napušta isključivo uz nekog od muških članova porodice, i to samo nekoliko puta mesečno. To je bilo uglavnom da ode do prodavnice u kupovinu, dok joj ni u kom slučaju nisu dozvoljavali da izlazi uveče u grad, pa ni sa pratnjom – navodi se u jednom od tekstova o ovom slučaju o kojem su juče brujali svi italijanski mediji.

Iako su je držali u strogo kontrolisanim uslovima, devojčica je uspela da se spase. Ona je preko telefona igrala igricu u kojoj je postojala opcija za čet sa drugim igračima.

LJUBAVNA PRIČA KOJA BI MOGLA DOŽIVETI PREOKRET: Zapisnik o kobnom danu OTKRIVA ISTINU o krvavoj drami Ivane i Srđana

Počela je da se dopisuje sa jednim vršnjakom, kome je ispričala da je zatočena i šta joj se dešava.Taj dečak je sa roditeljima prijavio ceo slučaj policiji, nakon čega je otac devojčice uhapšen.

Protiv oca ove devojčice podneta je krivična prijava za trgovinu ljudima, nakon čega će biti saslušan kod naldežnog tužioca.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/izvor:Srpski Telegraf)

[adsenseyu2]