SRBIJA NANELA NAJTEŽI PORAZ HRVATSKOJ: Evo kako su Srbi DEMARŠOM naterali ZAPAD da UDARI ŠAMAR Hrvatima zbog zločina u Oluji

narod
Srbija neće likovati zbog odluke zemalja da otkažu češće na paradi u Zagrebu, ali će je uvrediti svako ko ode na tu proslavu, jer tu nema šta da se slavi – rekao je šef srpske diplomatije

Pompezno planirana proslava “Oluje” u Hrvatskoj po svemu sudeći na ivici je potpunog fijaska.Nakon diplomatske ofanzive Srbije vodeće članice NATO-a otkazale su učešće na planiranoj vojnoj paradi, a unutar same Hrvatske bukte nemiri i netrpeljivost između vlade i branitelja!

[adsenseyu1]

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da je Srbija slala note i demarše pojedinim zemljama zbog učešća u vojnoj paradi povodom obeležavanja 20. godišnjice “Oluje”.

Foto: Profimedia/AFP

– Srbija neće likovati zbog odluke zemalja da otkažu češće na paradi u Zagrebu, ali će je uvrediti svako ko ode na tu proslavu, jer tu nema šta da se slavi – rekao je Dačić.

– Srpska diplomatija pokazala se sposobnijom i uspešnijom od hrvatske, koja je sve svoje saveznice u NATO savezu pozvala da pošalju svoje vojnike na veliku vojnu paradu povodom 20. godišnjice Oluje 4. avgusta, ali je zahvaljujući upravo snažnom pritisku Srbije, naišla na izuzetno hladan odziv – piše riječki dnevnik.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

4 Comments on "SRBIJA NANELA NAJTEŽI PORAZ HRVATSKOJ: Evo kako su Srbi DEMARŠOM naterali ZAPAD da UDARI ŠAMAR Hrvatima zbog zločina u Oluji"

  1. MA MORE MARS A NAROD KOJI JE PROTERAN SA SVOJIH OGNJISTA TO NIKOM NISTA

  2. Srbijo pozurujte svoga voljenog premijera i presednika sve pokvarene ministre da vas sto pre uvucu u evropsu unije da pre nestanete jer :oluja jos nije prestala:ko ?vas vodi u propast ni sveti bog nemoze da vam pomogne?!

  3. Да није тужно било би смијешно-оволики хвалоспјеви,па ово ни хрвати нису у стању,а што је најгоре без разлога ово је вјероватно скупо плаћено-остаје да видимо чиме.

  4. Amerikanci nisu trebali da ucestvuju u oluji jer u tom slucaju Hrvati nikada ne bi proterali Srbe !Ovo sada nije vazno!Neka se prognani vrate na svoja ognjišta i neka im vrate imovinu pa onda mozemo da pricamo o nekom uspehu naše diplomatije!!

Comments are closed.