SRBIJA JE 9 DUGIH DANA TRAGALA ZA DARKOM: Pronađen je u ZATVORU U BEČU, porodica šokirana

zatvor

Foto: privatna arhiva

Beograđanin Darko Vukić (34) koji je pronađen nakon devet dana, nalazi se u zatvoru u Beču.
 

Darko je nestao 30. aprila u Bratislavi, a danas je njegova porodica saznala da je on živ i zdrav.

– Ne znam otkud on u zatvoru jer se kriminalom nikad nije bavio. Bio je uzoran, pošten radnik, šta se desilo ne znam. Ćerka mi radi u MUP-u, ni ona ne zna šta se desilo. Sutra ćemo otići u austrijsku ambasadu da vidimo kad možemo da ga posetimo – započela je razgovor za Telegraf.rs Gordana Vukić, Darkova majka.

ZAKLAO NEVENČANU SUPRUGU DOK SU DECA SPAVALA: Jezivi detalji ubistva u Kosjeriću

Devet dugih dana Darkova žena, troje dece, majka, otac i sestra nisu znali gde se on nalazi.

– Iz slovačke ambasade i njihovog ministarstva dobili smo informaciju da je Darko u zatvoru u Beču – kaže šokirana majka.

Beograđanin zbog kog je porodica “podigla ceo svet na noge” dobar je suprug, otac i sin kako kaže njegova majka Gordana.

„ŽAO MI JE ŠTO JE DETE MRTVO“ Požarevljanin priznao da je trudnicu u devetom mesecu ŠUTIRAO U STOMAK

– Moj sin je duša od čoveka. On je toliko naivan i toliko dobar da ja pretpostavljam da je njegova naivnost njega odvela u Austriju. Darko jako dobro zarađuje, nije u finansijskim problemima, jako dobro se slaže sa suprugom, nije u lošem društvu, nije sa kriminalcima, i šta se desilo, ne znamo ni mi. Saznaćemo više sutra, nadam se – napominje naša sagovornica.

DARKOV NESTANAK

– On je došao u Slovačku u nedelju 29. aprila uveče i poslao je supruzi poruku da je stigao, da će da popije kafu i da ide da spava. I od ponedeljka, 30. aprila se nije javljao. Ona ga je zvala, slala poruke, ali on je bio nedostupan. Od moje ćerke dever je bio dva kilometra od njega, otišao je do njegovog kamiona, ali nije ga našao. On je i prijavio policiji da se nešto dešava, i od njega je krenula potraga – završila je razgovor za Telegraf.rs Gordana Vukić, Darkova majka.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljena fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića (FOTO)

Informaciju o Darkovom nestanku podelio je i Igor Jurić, otac mučki ubijene Tijane, pozivajući sve koji nešto znaju da se obrate policiji.

Darko je iz Zemuna, a živi u Novoj Pazovi.

TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Muškarac (60) izvršio samoubistvo zbog dvosobnog stana (INFO)

U nedelju 29. aprila u poslepodnevnim satima parkirao je kamion na pumpi i od tada više nije viđen.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs/ Ivana Vlajković/[email protected]