SRBIJA BRUJI O DEKI KOJI JE NA BINGU OSVOJIO 19.000 DINARA: Došao je da podigne pare, a kad mu je službenica rekla NOVU CIFRU nije mogao da prestane da PLAČE

loto

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Dovoljno je iznenađenje samo po sebi uopšte ubosti kombinaciju na bingu, a zamislite samo da vam se to dogodi, pa dođete da pokupite nagradu i tamo ustanovite da ste zapravo dobili i više nego što ste očekivali!

Upravo to se dogodilo jednom deki, a službenica koja je imala priliku da mu uruči nagradu sve je prenela na Tviteru.

– Danas je jedan deda išao da podigne 19.000 dinara od binga. Ispostavilo se da je nagrada 129.000 din. Seo je i počeo da plače od sreće s rečima: “Sad ću moći ženi da podignem spomenik, umrla je prošle godine u maju”. Svi u radnji smo plakali – glasi njen tvit.

Kako dalje prenosi, deka je kupio jedan listić od 100 dinara i ostao bez teksta pred iznenađenjem.

SVI VI KOJI KORISTITE MOBILNI TELEFON…evo šta PUTIN poručuje u vezi telefona!

– A stvarno se čovek iznenadio… mislio je da je mnogo manja nagrada… i baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi.

Uplate loto za 2-3.000 dva puta nedeljno… – kaže ona.

– Sam je rekao da nije znao kako bi joj na godišnjicu podigao spomenik. Tužno… al’ opet neko to od gore vidi sve… valjda je zaslužio da dobije “pomoć”. Bilo bi lepše da je živa, pa da su otšli u banju od tih para… – zaključuje ona, a ljudi se u potpunosti slažu sa njom.

Suze mi idu. Drago mi je da karma nađe put i do dobrih ljudi.

– Pa posle neko nek kaže da ne postoji ljubav i poštovanje – pišu, između ostalog, tviteraši.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: žena)