SRAMOTA ZA SRBIJU: Ugljanin tera vojsku i policiju iz Raške!? (INFO)

Raška

Foto: Printscreen/youtube

Sulejman Ugljanin, predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća, pozvao je Vladu Srbije i Evropsku uniju da utvrde „datum povlačenja srpske vojske, policije, tajnih službi i pravosudnih organa sa teritorije Sandžaka“.

Ugljanin je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru poručio i da je neophodno definisati i datume za „raspisivanje izbora za organe Sandžaka“ i za „uspostavljanje evropskih snaga bezbednosti i pravosudnih organa u Sandžaku“.

[adsenseyu5]

Rekao je da su ovi zahtevi „u skladu sa odlukama Mirovne konferencije o bivšoj Jugoslaviji u Hagu i rezultatima Referenduma građana Sandžaka o autonomiji iz 1991. godine“ kada se, kako je naglasio „skoro 99 odsto izašlih birača izjasnilo za potpunu političku i teritorijalnu autonomiju Sandžaka sa pravom priključenja jednoj od suverenih republika“.

“LUPIO ŠAKOM O STO”: NATO stopirao formiranje vojske Kosova (INFO)

Dve zemlje „NESTALE“ sa najnovijeg spiska zemalja koje su priznale Kosovo! (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor:Blic)

[adsenseyu2]

1 Comment on "SRAMOTA ZA SRBIJU: Ugljanin tera vojsku i policiju iz Raške!? (INFO)"

  1. Odmah smrada u zatvor za uzmemiravanje stanovnistva, veleizdaju. Posle izdrzavanja kazne oduzimanje sve imovine kao i drzavljanstva i pogon u neke od “suverenih” drzava kojima je hteo da se pripaja.
    I tako svakog separatistu jos pri prvim idicijama separatisticke i veleizdajnicke tendencije. Kao ameri i ozbiljne zemlje sto rade.
    Ili jednostavnije metode koje sluzbe vec znaju.

Comments are closed.