ŠPANSKA SAPUNICA NA SRPSKI NAČIN: Pevačica i general se tajno viđaju po restoranima, a kažu da nisu u kontaktu?!

policajac

FOTO: PRINTSCREEN/PINK TV, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ljupka Stević i general policije Dragiša Simić Simke, po svemu sudeći, danima obmanjuju javnost da nisu u kontaktu. Pevačica i njen, kako ona kaže, bivši partner sastali su se u utorak uveče u jednom restoranu u naselju Braće Jerković u Beogradu.

Uprkos tome što i Ljupka i Simke danima negiraju da su u kontaktu, kao i da između njih nema više ničega, istina je sasvim drugačija.

Naš izvor, koji se zatekao u utorak uveče u jednom popularnom restoranu na Voždovcu, gde Simić inače često dolazi s prijateljima, video je ovaj “posvađani par” kako sedi zajedno. Tajni susret ljubavnika održao se oko 21 čas, neposredno pred Ljupkino gostovanje u emisiji “Ami Dži šou”, gde je pričala o čitavom incidentu i još jednom slagala da nije kontaktirala s generalom.

FOTO: PRINTSCREEN/AMI G SHOW

Njih dvoje nisu bili sami za stolom te večeri, već su im društvo pravili Dragišini prijatelji, a sve vreme su se skandalozni ljubavnici smejali i pričali. Simić je, kako saznajemo od našeg sagovornika, Ljupki davao instrukcije šta će u narednom periodu govoriti u medijima, između ostalog i u “Ami Džiju”, gde je samo sat vremena nakon susreta gostovala.

PROČITAJTE JOŠ: Oglasio se Ivan Ivanović: Kolege dobijale otkaz, Jovana i Srđan jačali vlast (FOTO)

Inače, kako saznajemo, Stevićeva i Dragiša su u kontakt stupili ubrzo nakon što se dogodio skandal kada mu je, ispred zgrade u kojoj žive, polupala automobile i posekla ruku jer je otkrila da je vara sa tri devojke. Pevačica je generalu pisala od prvog dana, ali ju je on neko vreme ignorisao. Onda ga je, posle dva dana patnje, Stevićeva pozvala s broja svoje majke, pa su tako obnovili komunikaciju i od tada se redovno čuju i viđaju.

Podsetimo, Ljupka je pre tačno nedelju dana demolirala dva automobila svog partnera jer je saznala da ju je varao. Ona je u njegov automobil postavila uređaj za prisluškivanje, pa je čula njegove razgovore s devojkom koju je, kako ona tvrdi, zvao u svoju vikendicu na Avali, gde ima i bazen. Kada ga je pitala s kim je razgovarao, Dragiša je svoju ljubavnicu slagao da nije pričao ni sa kim, te je obrisao sve pozive iz telefona, ali mu je ona tada rekla da ga je prisluškivala i da sve zna. Potom je na parkingu ciglom lupala automobile, izbušila gume i razbila staklo, tada se posekla, pa je završila na VMA.

PROČITAJTE JOŠ: ZNATE LI ZAŠTO? U Skupštini Crne Gore danas su svi nosili CRVENE BEDŽEVE (FOTO)

Neodgovorna

Ljupka umislila da je zvezda

Otkako je u centru pažnje zbog skandala koji je napravila, Ljupka je počela da glumi zvezdu. Pevačica koja je do juče jedva čekala da se pojavi u medijima danas se ponaša kao da je došla iz Holivuda, neodgovorna je prema novinarima i voditeljima. Ljupka je, naime, zakazala gostovanje u jednoj emisiji za juče, ali se nije pojavila. Naravno, pevačica se nije udostojila ni da se javi na telefon kako bi rekla da neće moći da dođe i kako bi ispoštovala tuđe vreme.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)