SPAKOVAO KOFERE: Nikola Đuričko sa celom porodicom seli se u Ameriku, a evo zašto su se odlučili na ovaj korak!

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane. Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgrdi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji.

Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život, i dodaje da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku.

“Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama kaže oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

“VODIM MAJKU, ONA NIKADA NIJE BILA NA MORU” Kikinđanin je reanimirao Amerikanku 45 MINUTA na letu Rim-Atlanta, a sada mu je stigla nagrada

Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja. Đuričko je sa suprugom i naslednicima razmatrao i opcije za obrazovanje dece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku.

Odluku da na puste Srbiju podržali su Nikolini i Ljiljanini naslednici Nada i Đorđe. Kada su pronašli mesto za život, supružnici su započeli raspitivanje i koja škola je najbolja da bi naslednici na stavili obrazovanje, za koje ne žele da padne u drugi plan. Ostaje još da naprave izbor, te da vide kako će se uklopiti, ali zasad sve ide po planovima”, zaključio je izvor.

Đuričko se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ova saznanja.

       

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)