‘ŠOKIRAĆE VAS NJENO MIŠLJENJE KO JE JECIN UBICA’: Pevačica Nada Topčagić ima svoju teoriju o smrti pevačice koju je iznela u POLICIJI

pevacice

Facebook Printscreen

Samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju – rekla je pevačica

Bliska prijateljica ubijene Jelene Marjanović, pevačica Nada Topčagić, u okviru istrage zbog svirepog ubistva bila je u policiji na saslušanju, a kako kaže, prosebno ih je zanimalo kakav su bili porodični odnosi u kući Marjanovićevih.

Pitali su me da li sumnjam na nekoga, a ja sam im ispričala šta mi je Jelena poslednje rekla i da se plašila pred smrt. Rekla sam da sumnjam da je neka sekta u pitanju i da su je lupili čekićem i onesvestili.

Sigurno je sekta, jer samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju – rekla je Nada koju je najviše potresla sudbina male Jane, pa dodala da se plaši za svoju sigurnost.

[adsenseyu1]

Posle ovog što se desilo Jeleni, tražiću dozvolu za oružje. Bež pištolja i suzavca iz kuće ne idem nigde.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Dok se tužna povorka polako razilazila sa groblja, Nada koja je bila vidno potresena je izrazila sumnju da je ubica možda ipak prisustvovao sahrani.

Ko zna, možda je ubica tu, među nama, a mi to ne znamo. Videćete kako ćemo se svi iznenaditi kada saznamo da je neki komšija u pitanju. To sigurno nije jedan čovek. Sigurno je ubici rekla: “Nemoj da me ubiješ, imam ćerku” – priča Nada Točagić, pa nastavlja:

Zoran mi je rekao kako sebi ne može da oprosti što ju je pustio samu da trči. Nedavno sam joj rekla: “Jeco, kako si lepa, neko će da mi te otme”, na šta mi je ona rekla: “Pa već mi pišu na društvenoj mreži da će da me ukradu”.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)