SNIMILA POSLEDNJE REČI DOK JU JE DROGA UBIJALA: Neću izdržati, UMIREM, recite mojima da ih VOLIM, ovo je KRAJ!

devojka

Foto: jutjub / printskrin

Nakon što je zamolila prijatelje da njenim roditeljima prenesu da ih voli, zauvek je sklopila oči

Dajse Rikarte (28) iz Brazila tragično je preminula u jednoj hotelskoj sobi u Portugaliji, nakon što joj je u stomaku eksplodirao paket pun kokaina koji je kao mula nosila u Evropu.

Kako prenose svetski mediji, Dajse je pristala da prenese u stomaku oko 70 grama kokaina i tako zaradi 2.500 evra. Dajse je na put iz Brazila krenula 8. jula, a već sledećeg dana našli su je mrtvu u hotelu u Lisabonu.

Nepunih sat vremena pre smrti, Dajse je pozvala nekoliko prijatelja da ih upita da li joj lice izgleda normalno. Ona je rekla da oseća čudan pritisak u grudima i da ne može da diše.

“Da li izgledam otečeno, ili izgledam normalno”, upitala je Dajse prijatelje uspaničeno.

Potom je, svega par minuta pred smrt jednoj drugarici sa kojom je imala video poziv uputila poslednju molbu.

Ovo su poslednji trenuci Tijane i Milana, bila je sa njim do kraja: Spavala sam uz njega i kad više nije bio svestan. Kad nije mogao da priča, rukom je opisao poslednju želju (FOTO)

“Mislim da umirem, draga. Bože, pomozi. Molim te, zovi moju mamu i reci joj da je volim…I nju i tatu. Neću izdržati, nek mi bog pomogne”, mumlala je Dajse koja je ubrzo izgubila svest i pala.

Obdukcija je pokazala da je devojka u stomaku imala nekoliko paketića sa kokainom, ali da je jedan od njih pukao i doveo do predoziranja.Dajse je iza sebe ostavila jedanaestogodišnjeg sina, a njeni roditelji su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

“Oni nisu ni znali sa kojim ciljem je krenula u Evropu. Pretpostavljaju da je pristala da prokrijumčari drogu kako bi zaradila novac da ispuni svoje planove”, rekli su neimenovani članovi porodice.Istovremeno, mediji navode da je nepoznati muškarac došao u hotel da potraži Dajse, ali kako se nije javljala na telefon kada su je zvali sa recepcije, uspaničeno je napustio hotel.

Nedugo potom, osoblje hotela je našlo Dajse kako leži na podu bez znakova života.

     

(Dnevne.rs /Izvor: I.N., Alo)